about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حراج اکانت‌های نت‌فیلیکس

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شرکت نرم‌افزار امنیتی سیمانتک (Symantec) با گزارشی روبرو شد که تقاضا برای خرید رمز عبورهای شرکت بین‌المللی Netflix که در 190 کشور خدمات فروش دارد رو به رشد است.
بااین‌حال، گسترش عضویت در این شبکه فرصت‌های بیشتری را برای هکرهای زیرزمینی فراهم می‌کند که به‌صورت غیرقانونی شروع به فروش رمز عبورها در black market کنند.
این شرکت گزارش داد که بیشتر مجرمان سایبری اشتراک‌های به سرقت رفته را در deep web کمتر از 25 سنت به فروش رساندند. تبلیغات قرارگرفته در شبکه deep web توسط شرکت سیمانتک برداشته شد. به گزارش محققان این شرکت نحوه ارائه این تبلیغ به این شکل بود که یک فروشنده پاسپورت در تبلیغات خود اعلام کرد با کمتر از 1$ صاحب چهار حساب کاربری نت فیلیکس شوید. به‌عبارت‌دیگر برخی از مردم حاضر به پرداخت هزینه بسیار کمتری هستند این به معنی نقض قوانین به شمار می‌رود.
هکرها روزانه اطلاعات کاربری زیادی را از نت فیلیکس توسط حمله فیشینگ به سرقت بردند. هدایت مخاطبان به وبگاه جعلی شرکت نت فیلیکس باعث به سرقت رفتن اطلاعات شخصی، جزییات کارت اعتباری کاربران توسط هکرها می‌شود.
 راهکار دیگری که در black market ارائه شد ساخت حساب‌های کاربری جعلی نت فیلیکس بود. برای جلوگیری از این سوءاستفاده شرکت سیمانتک به کاربران توصیه می‌کند که محصولات نت فیلیکس را از منابع مشخص دریافت کنند.
طبق آخرین گزارش‌های ارائه‌شده در حال حاضر نت فیلیکس کاربرانی را که با استفاده از VPN به این شبکه دسترسی دارند را بلاک می‌کند.

 

تازه ترین ها
حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.