about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

رژیم صهیونیستی از 7 اکتبر امسال 14600 درخواست برای حذف محتوای رسانه‌های اجتماعی ارائه کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بخش سایبری دفتر دادستانی ایالتی رژیم صهیونیستی از زمان شروع جنگ با حمله طوفان‌الاقصی، حدود 5 هفته پیش، بیش از 21 هزار محتوا از جمله صفحات و حساب‌های کاربری در شبکه‌های اجتماعی را شناسایی و به آنها رسیدگی کرده است.

این محتواها تحریک به حمله علیه رژیم غاصب، تمجید از اقدامات حماس و محتوای مرتبط با این سازمان را منتشر می‌کنند.

محتواها شامل پست‌هایی است که اقدامات حماس را تمجید می‌کنند و تصاویر تحقیرآمیز صهیونیست‌ها و گروگان‌های ربوده شده را در نزدیکی غزه نشان می‌دهند.

بخش سایبری بیش از 14600 درخواست برای حذف محتوا ارسال و ادعا کرده که بیش از 91 درصد از محتوای درخواستی، عمدتاً از فیس‌بوک، اینستاگرام، تیک‌تاک و یوتیوب، با موفقیت حذف شده است.

به منظور موفقیت در این کار، دفتر دادستان ایالتی با ارتش رژیم صهیونیستی، شین‌بت، اداره ملی سایبری و پلیس همکاری نزدیک داشته است.

علاوه بر فعالیت‌های فوق، بخش سایبری خواستار حذف هشتگ‌های مرتبط با حماس شده است. هشتگ‌های پیوست شده به ده‌ها ویدئوی حامی حماس که صدها میلیون بازدیدکننده داشته‌اند، حذف شده‌اند.

همچنین درخواستی از تیک‌تاک برای حذف چندین ویدیوی حاوی آهنگ‌های ستایش حماس در جشن حمله گسترده در 7 اکتبر امسال ارائه شد. این آهنگ‌ها به عنوان موسیقی متن برای چندین هزار ویدیو در تیک‌تاک استفاده شد و تیک‌تاک این ویدیوها را حذف کرد.

این فعالیت مکمل تلاش‌های دادستانی برای رسیدگی به پرونده افرادی است که به طور صریح یا ضمنی حمایت خود را از حماس و فلسطین و اقدامات آنها علیه رژیم کودک‌کش اعلام می‌کنند. از آغاز جنگ، دادستانی اسرائیل بیش از 60 کیفرخواست مرتبط با این موضوع تنظیم کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.