about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دپارتمان فناوری‌های اطلاعات مسکو از حذف داده‌های شخصی کاربرانی خبر داد که مجوز تردد دریافت کرده بودند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ دپارتمان فناوری‌های اطلاعات مسکو از حذف داده‌های شخصی کاربرانی خبر داد که برای دریافت مجوزهای دیجیتال تردد در ماه آوریل و ژوئن ثبت‌نام کرده بودند. 

در گزارش این دپارتمان آمده است:

اطلاعات شخصی‌ای که شهروندان مسکو جهت دریافت مجوز تردد در شهر ارائه داده بودند از تمام سیستم‌های اطلاعاتی مسکو بدون امکان احیاء آن‌ها حذف‌شدند. این اقدام در حضور نمایندگان روسکام نادزور انجام شده و چندین ساعت طول کشیده است. 

مجوزهای تردد با خودرو شخصی و وسایل حمل‌ونقل عمومی در ایالت مسکو از 15 آوریل تا 9 ژوئن 2020 معتبر بوده‌اند. متقاضیان دریافت مجوز می‌بایست در پورتال شهرداری و دولت مسکو ثبت‌نام می‌کردند. قرنطینه، تردد و گردش در دوران شیوع ویروس در مسکو از 9 ژوئن با دستور شهردار مسکو سرگئی سابیانین لغو شدند. 

الکساندر آاوزان، رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه دولتی لامانوساف مسکو در کنفرانس «نوآوری‌های باز» اعلام کرده بود 54 درصد از کاربران موافقت کرده‌اند اطلاعات شخصی آن‌ها برای صدور مجوزهای دیجیتال تردد در دوران اپیدمی جمع‌آوری شوند تا جابجایی و تردد شهروندان در سطح شهر کنترل شوند. 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.