about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بریتانیا از حذف تجهیزات نظارتی ساخت چین از سایت های حساس دولتی این کشور خبر داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، بریتانیا از حذف تجهیزات نظارتی ساخت چین از سایت های حساس دولتی به جهت حفاظت از جاسوسی توسط دولت چین ، خبر داده است.

تجهیزاتی از برندهای سی سی تی وی (CCTV)،هایک ویژن و داهوا از جمله شرکت هایی هستند که توسط نمایندگان مجلس بریتانیا تحریم شده اند.دولت بریتانیا، سال گذشته به ادارات خود اعلام کرد که نصب دوربین های مداربسته ساخت چین را متوقف کنند.

دفتر کابینه در بیانیه ای خواستار توقف خرید از شرکتهای چینی شده است.در این بیانیه نام شرکت های خاصی ذکر نشده اما نمایندگان مجلس پیش تر خواستار ممنوعیت استفاده از دوربین های امنیتی ساخته شده توسط هایک ویژن و داهوا، دو شرکت نیمه دولتی چینی، به خاطر نگرانی های مربوط به حریم خصوصی محصولات آنها در ارتباط با نقض حقوق بشر در چین شده بودند.

نخست وزیر بریتانیا، ریشی سوناک، چین را بزرگ ترین چالش جهان برای امنیت و رفاه دانسته است.

شرکت هایک ویژن در بیانیه ای اعلام کرد: ما معتقدیم که اقدام احتمالی دولت بریتانیا گامی دیگر در جهت افزایش تنش های ژئوپلیتیکی است که از طریق ممنوعیت های فناوری بیان میشود و به هیچ وجه به امنیت محصولات هایک ویژن مربوط نمیشود.

پکن گفته است که به شدت با گسترش بیش از حد مفهوم امنیت ملی برای سرکوب شرکت های چینی مخالف است.

در بیانیه سفارت چین در بریتانیا آمده است: دولت چین همواره شرکت های چینی را به انجام سرمایه گذاری و همکاری بین المللی مطابق با اصول بازار، قوانین بین المللی و قوانین محلی تشویق کرده است.ما از طرف انگلیسی میخواهیم دست از بازی سیاسی بردارد و محیطی عادلانه و به دور از تبعیض  جهت فعالیت شرکت های چینی در بریتانیا فراهم کند.

بریتانیا در ماه مارس سال جاری، نصب اپلیکیشن تیک تاک را روی گوشی های دولتی ممنوع و در سال ۲۰۲۰ اعلام کرد شرکت هواوی را از شبکه  5G خود منع خواهد کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.