about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

حذف آزمایش های پزشکی با واقعیت افزوده

گروهی از پژوهشگران ابزاری را ایجاد کرده اند که با استفاده از واقعیت افزوده، وضعیت دقیق بیمار را به پزشک گزارش می دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، پزشکان برای تشخیص دقیق بیماری، به مراجعه کننده توصیه می کنند آزمایش هایی مانند «CT scan»، سونوگرافی، «X-ray» و «MRI» انجام بدهند؛ اما انجام این کار معمولاً به هزینه و زمان بالایی نیاز دارد.

محققان دانشگاه آلبرتا کانادا برای رفع مسئله بالا، در قالب طرحی به نام «پروژه دی آر» (ProjectDR)، نوعی سامانه ی واقعیت افزوده ایجاد کردند که به پزشکان و جراحان اجازه می دهد، بدون انجام آزمایش یا برشی در بدن مراجعه کننده، بیماری وی را تشخیص بدهند.

پیر بولانگر (Pierre boulanger)، استاد دپارتمان علوم محاسبات (Department of Computing Science) گفت:

توانایی طراحی تصویر پزشکی روی بدن بیمار، به بیننده کمک می کند تا اطلاعات وی را به شکل بهتر و دقیق تری مشاهده کند.

بولانگر افزود:

بیماران می توانند پیش از عمل با استفاده از دی آر دیجیتالی شوند. سپس به منظور کمک به عمل جراحی از محتوای به دست آمده استفاده خواهد شد. همچنین این سامانه موقعیت دقیق ابزارهای پزشکی مورد استفاده و فاصله ی نسبی آن با محل پیش بینی شده را بیان می کند. این هم زمانی به سیستم اجازه می دهد تا خود را با حرکت بیمار سازگار کند.

وی توضیح داد: ابزارهای مورد استفاده برای ساخت پروژه دی آر نسبتا معمولی هستند. برای مثال برای این منظور از حسگرهای تعقیب نوری، مشابه کینکت مایکروسافت و یک اسکنر لیری ویژه برای از بین نرفتن تمرکز آن، بهره گرفته شده است.

رایانه با استفاده از الگوریتم خاصی که پژوهشگران توسعه داده اند به صورت زمان واقعی، داده های را دریافت و تصاویر واقعیت افزوده را پردازش می کند. به علاوه برخلاف نمونه های موجود، پزشکان برای مشاهده ی محتوا به تبلت یا تلفن همراه نیاز ندارند. از طرفی امکان به کارگیری آن در اتاق عمل نیز وجود دارد؛ زیرا تنها نور لیزر روی بدن بیمار منعکس شده و برای سلامت بیمار مشکلی ایجاد نمی کند.

استاد دپارتمان علوم محاسبات اشاره کرد هم اینک در حال آزمایش پروژه دی آر مورد بحث در یک محیط شبیه سازی شده هستند. به کارگیری این فناوری نیاز به بازنگری در روش های جراحی دارد. به علاوه دستاورد مذکور برای در زمینه ی آموزش آنوتومی بدن و روش های جراحی نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

با وجود اینکه زمان دقیقی برای عرضه ی فناوری بالا ذکر نشده است؛ اما به نظر می رسد برای تجاری سازی آن پژوهشگران از هم اکنون در حال مذاکره با چند شرکت هستند.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.