about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بر اساس نظرسنجی های انجام شده 49 درصد از شهروندان امریکایی تحت هیچ شرایطی حاضر نیستند اطلاعات شخصی‌ مالی‌شان را از طریق لیبرا، تسلیم فیسبوک کنند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ نتایج یک نظرسنجی نشان می‌‌دهد که مردم آمریکا و بریتانیا اعتماد چندانی به لیبرا ارز دیجیتال فیسبوک ندارند. اما چرا؟‌ و این بی‌اعتمادی مردم و دولت به فیسبوک چه عواقبی برای پروژه لیبرا خواهد داشت؟

طبق این نظرسنجی که توسط وب‌سایت «تلکامز» (Telecoms) صورت گرفته، ۴۹ درصد از شهروندان ایالات‌متحده و انگلستان، به این غول شبکه‌های اجتماعی اعتماد نداشته و تمایلی به سپردن ارزهایشان به فیس‌بوک نشان نمی‌دهند. بر اساس جواب‌های مستقیم شرکت‌کنندگان، آنها تحت هیچ شرایطی حاضر نیستند اطلاعات شخصی‌ مالی‌شان را  از طریق لیبرا، تسلیم فیسبوک کنند.

در انگلستان، ۲۸ درصد از شرکت‌کنندگان اعلام کردند که هنوز در این‌مورد تصمیم قطعی نگرفته‌اند و تنها ۴ درصد آنها نسبت به فیس‌بوک ابراز اعتماد کرده‌اند. در ایالات‌متحده نیز نتایج مشابه بوده؛ فقط با این‌ تقاوت که تنها ۲.۵ درصد از آمریکایی‌ها به فیس‌بوک اعتماد دارند.

از زمان اعلام عرضه ارز دیجیتال لیبرا، بسیاری از کشورها و مراجع قانون‌گذاری در حوزه مسائل مالی، نسبت به ظهور چنین ارزی ابراز نگرانی کرده‌اند. این در حالی است که فیس‌بوک ادعا می‌کند «کالیبرا»، کیف پول مخصوص ارز دیجیتال فیس‌بوک، شدیدترین اقدامات حفاظتی را در خصوص نگهداری از اطلاعات و پول‌های شما انجام می‌دهد. از طرف دیگر بسیاری از سیاست‌گذاران و متخصصین امر، نسبت به امنیت اطلاعات شخصی نزد فیس‌بوک ابراز نگرانی کرده‌اند.

رئیس کمیته تبادلات مالی ایالات‌متحده و از نمایندگان این کشور، «مکسین واترز»، ضمن اذعان به نبود چارچوب‌های قانونی یکپارچه در بازار ارزهای دیجیتال، خطاب به قانون‌گذاران گفت که طرح لیبرا، زنگ خطری را در خصوص حریم شخصی، امنیت ملی، خطرات فضای مجازی و خطرات حوزه تبادلات، به صدا درمی‌آورد.

هفته گذشته نیز، وزرای اقتصاد گروه «جی هفت»، در خصوص لزوم قوانین سخت‌گیرانه و خطرات لیبرا در ارتباط با نظام‌های مالی هشدار دادند. «برونو لا مایر»، وزیر اقتصاد فرانسه در نشست گروه هفت گفت:

اصلا قابل قبول نیست که شرکت‌های خصوصی بدون هیچ کنترل دولتی‌ای پول خودشان را عرضه کنند.

تازه ترین ها
حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.