about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

حاشیه‌های دیگری از اجلاس بیلینگتون

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ در اجلاس بیلینگتون، دیوید سیمپسون (David Simpson)، یکی از رؤسای گروه ارتباطات فدرال آمریکا (FCC)، گفت: «شرکت‌ها نیاز دارند تا یک حس قوی مسئولیت‌پذیری داشته باشند.»
وی افزود: «شاید شخصی بتواند از طریق بکارگیری استعدادها، یک فرهنگ را تغییر دهد، اما واقعیت این است که شما از این طریق در فضای سایبر، موفق نخواهید بود. زمانی شما در فضای سایبر به سطح خوبی می‌رسید که صاحب آن شوید و با مأموریت‌های خود هم‌تراز و هم سو باشید.»

مایکل جانسون (Michael Johnson)، مدیر ارشد فناوری وزارت انرژی آمریکا، در این اجلاس با مثالی اهمیت در نظر گرفتن زیرساخت‌ها به‌عنوان یک سرویس مهم در جامعه و لزوم اجرای امنیت سایبر را بیان کرد: «شما بستن کمربند ایمنی را در نظر بگیرید، بستن آن آسان است ولی نوعی محدودیت است. تکرار این عمل موجب هشدار به مردم در مورد اهمیت آن می‌شود. باید یک عمل تکرار شود تا افراد بفهمند که چگونه بخش نظامی می‌تواند فرهنگ آینده را تغییر دهد. ما باید روی زیرساخت‌های حیاتی خود به‌عنوان یک سرویس مانند کمربند ایمنی بنگریم و بفهمیم اهمیت آن زمانی روشن می‌شود که اتفاقی برای ما بیفتد. همان‌طور که زمانی متوجه اهمیت کمربند ایمنی می‌شویم که حادثه‌ای رخ دهد.»

 

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.