about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

جی پی اس روشن یا خاموش، مسئله این نیست

امکانی فراهم شده تا بتوان تلفن های هوشمند را با جی پی اس روشن یا خاموش ردیابی کرد.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از هلپنت سکوریتی؛ حتی در صورت خاموش بودن تلفن همراه نیز مهاجمان می توانند از محل دقیق استقرار گوشی شما مطلع شوند، به عبارتی دیگر خاموش یا روشن بودن چی پی اس دیگر بی معنا است.
جی پی اس (GPS) چیست؟
سیستم مکان یابی جهانی (Global Positioning System) یک سیستم مکان یابی با استفاده از ماهواره های مرجع اســت. اولین ماهواره جی پی اس در سال 1978در مدار زمین قرار گرفت و در سال های بعد تعداد این ماهواره ها به 24 عدد رسید و امروزه بیشتر هم شده است. به مجموع این ماهواره ها NAVSTAR نیز گفته می شود.
این سیستم در ابتدا توسط ایالات متحده آمریکا و به قصد استفاده نظامی ساخته شد و ماهواره های آن در مدار زمین قرار گرفتند ولی در سال 1980 استفاده از آن برای عموم آزاد شد.
سیستم های مکان یابی دیگری نیز وجود دارند ولی جی پی اس تنها سیستمی است که امروزه می تواند موقعیت شما را با دقت بالایی بر روی زمین و در هر زمان و مکانی مشخص کند. خدمات این مجموعه در هر شرایط آب و هوایی و در تمام ساعات شبانه روز در دسترس است.
گروهی از محققان دانشگاه پرینستون (Princeton) تحقیقاتی درباره سرقت اطلاعات قابل لمس و غیر قابل لمس ارائه کرده اند. به عنوان مثال از طریق تلفن همراه می توان مواردی چون شرایط آب و هوا، فشار هوا، موقعیت جغرافیایی، وضعیت اپراتور و آدرس آی پی  نمونه هایی از این موارد است.
محققان در تحقیقات خود به روشی دست یافتند که از طریق آن میتوان به گوشی کاربر نفوذ کرد و بدون اطلاع شخص به پایگاه داده نفوذ کنند یا بدافزاری مخرب بر روی گوشی شخص نصب کنند.
در تصویر زیر به برخی از امکانات قابل لمس و غیر قابل لمس تلفن های همراه اشاره شده است.
 

Paragraphs

محققان برای سرقت اطلاعات و موارد ذکر شده از برنامه ای استفاده کردند که نیازی به جی پس اس جی پی اس ندارد و از طریق وای فای و «SSID» اطلاعات قربانی را سرقت مینمایند.
محققان سیستمی به نام «PinMe» را معرفی کرده که میتواند جایگزینی مناسب برای «GPS» شود زیرا آنها معتقدند سیگنال های جی پی اس قابل اطمینان نبوده و امکان نفوذ به آنها وجود دارد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.