about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

جنگ سایبری؛ از فضای مجازی، تا محیط فیزیکی

به گفته کارشناسان، آسیب‌پذیری اخیر کشف شده روی میلیون‌ها لپ‌تاپ ساخت هوآوی، ممکن است بر آینده جنگ‌های سایبری تأثیر بگذارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ هوآوی، سازنده چینی تجهیزات مخابراتی و لوازم الکترونیکی ادعا کرده است که آسیب‌پذیری کشف شده در لپ‌تاپ‌هایش یک اشتباه بود و در ماه ژانویه امسال این آسیب‌پذیری را وصله کرد. بنا به ادعای متخصصان غربی، آسیب‌پذیری با هدف اجازه به دولت چین برای بهره‌برداری و کنترل لپ‌تاپ‌ها در سراسر جهان عمداً تزریق شده است.

ادعاهای بی‌گناهی هوآوی با بی‌اعتنایی روبرو شد و ایالات‌ متحده به همراه کانادا و برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا ممنوعیت استفاده از محصولات غول چینی را در شبکه‌‎های جدید تلفن همراه بررسی کردند. این تحریم‌ها به دلیل ترس از سوءاستفاده دولت چین از تجهیزات برای جاسوسی سایبری بود.

دیگر شرکت‌های چینی مانند زد تی‌ ای نیز با انواع ممنوعیت‌ها از سوی کشورهای مختلف مواجه شدند، اما تحریم‌های هوآوی گسترده‌تر بودند.

درحال حاضر، هوآوی حداقل 3 مدل مختلف لپ‌تاپ را می‌فروشد که در آمازون، این دستگاه‌ها از قیمت 900 تا 1500 دلار متغیر هستند و هرکسی در آمریکا می‌تواند آن‌ها را بخرد.

کارشناسان معتقدند که با وجود انکار هوآوی نسبت به باز بودن عمدی درِ پشتی (backdoor)، دولت پکن توانایی کنترل بسیاری از لپ‌تاپ‌های مورد استفاده در آمریکا را دارد.

شایان ذکر است تایوان رهبری خود را در ساخت تجهیزات الکترونیک‌ در بخش بزرگی حفظ کرده است؛ زیرا به اعتقاد متخصصان، اعتماد به آن‌ها نسبت به دولت چین کم‌خطرتر است. پکن بیشتر از واشنگتن نگران این موضوع است. آن‌ها سیستم‌عامل مایکروسافت را به عنوان تهدیدی مشابه نرم‌افزار ارائه شده به آمریکا می‌دانند. دولت چین، روابط خود را با فناوری‌‌های برتر دنیا حفظ کرده است.

در سال 2017، مشخص شد که آژانس امنیت ملی ایالات‌ متحده در بسیاری از حملات از «EternalBlue» استفاده کرده است. این سازمان، مایکروسافت را در مورد آسیب‌پذیری آگاه نکرد و رسماً این بهره‌برداری را انکار نمود. هم‌اکنون اکثر کارشناسان به این نتیجه رسیده‌اند که گروهی به نام «Shadow Brokers» در ابتدا قصد فروش بهره‌برداری‌ها را داشتند؛ اما درنهایت فقط آن‌ها را منتشر کردند.

درصورت صحت فرضیه همکاری هوآوی با دولت چین برای جاسوسی و حمله و درخواست کاخ سفید از آژانس امنیت ملی برای مقابله با دشمنان، احتمالاً شیپور جنگ سایبری نواخته شده باشد. کارشناسان مدعی هستند که هکرهای روسیه، در سال 2016، در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دخالت کردند. گروه‌های کره شمالی نیز اخیراً به بانک‌ها و دیگر مؤسسات آن کشور حمله کرده‌اند. شاید جنگ شروع شده و هم‌اینک نیز ادامه داشته باشد.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/18 - 09:03- آسیا

مشارکت امارات و جمهوری دومینیکن در حوزه امنیت سایبری

جمهوری دومینیکن و امارات متحده عربی در چارچوب رویداد «GISEC Global 2025» توافق‌نامه‌ای برای تقویت همکاری در زمینه امنیت سایبری امضا کردند.

گوگل
1404/02/18 - 08:52- سایرفناوری ها

گوگل عملاً مرده است / اظهارنظر جنجالی مدیرعامل فایور

مدیرعامل شرکت Fiverr در اظهارنظری جنجالی می‌گوید که گوگل عملاً مرده است و هوش مصنوعی جایگزین بسیاری از شغل‌ها خواهد شد.

رسوایی
1404/02/18 - 08:49- امنیت شبکه

رسوایی جدید؛ مشاور ترامپ هک شد

پیامرسانی که توسط مایک والتز،‌ مشاور معزول ترامپ مورد استفاده قرار می‌گرفت،‌ هک شد.