about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

جنگ سایبری؛ از فضای مجازی، تا محیط فیزیکی

به گفته کارشناسان، آسیب‌پذیری اخیر کشف شده روی میلیون‌ها لپ‌تاپ ساخت هوآوی، ممکن است بر آینده جنگ‌های سایبری تأثیر بگذارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ هوآوی، سازنده چینی تجهیزات مخابراتی و لوازم الکترونیکی ادعا کرده است که آسیب‌پذیری کشف شده در لپ‌تاپ‌هایش یک اشتباه بود و در ماه ژانویه امسال این آسیب‌پذیری را وصله کرد. بنا به ادعای متخصصان غربی، آسیب‌پذیری با هدف اجازه به دولت چین برای بهره‌برداری و کنترل لپ‌تاپ‌ها در سراسر جهان عمداً تزریق شده است.

ادعاهای بی‌گناهی هوآوی با بی‌اعتنایی روبرو شد و ایالات‌ متحده به همراه کانادا و برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا ممنوعیت استفاده از محصولات غول چینی را در شبکه‌‎های جدید تلفن همراه بررسی کردند. این تحریم‌ها به دلیل ترس از سوءاستفاده دولت چین از تجهیزات برای جاسوسی سایبری بود.

دیگر شرکت‌های چینی مانند زد تی‌ ای نیز با انواع ممنوعیت‌ها از سوی کشورهای مختلف مواجه شدند، اما تحریم‌های هوآوی گسترده‌تر بودند.

درحال حاضر، هوآوی حداقل 3 مدل مختلف لپ‌تاپ را می‌فروشد که در آمازون، این دستگاه‌ها از قیمت 900 تا 1500 دلار متغیر هستند و هرکسی در آمریکا می‌تواند آن‌ها را بخرد.

کارشناسان معتقدند که با وجود انکار هوآوی نسبت به باز بودن عمدی درِ پشتی (backdoor)، دولت پکن توانایی کنترل بسیاری از لپ‌تاپ‌های مورد استفاده در آمریکا را دارد.

شایان ذکر است تایوان رهبری خود را در ساخت تجهیزات الکترونیک‌ در بخش بزرگی حفظ کرده است؛ زیرا به اعتقاد متخصصان، اعتماد به آن‌ها نسبت به دولت چین کم‌خطرتر است. پکن بیشتر از واشنگتن نگران این موضوع است. آن‌ها سیستم‌عامل مایکروسافت را به عنوان تهدیدی مشابه نرم‌افزار ارائه شده به آمریکا می‌دانند. دولت چین، روابط خود را با فناوری‌‌های برتر دنیا حفظ کرده است.

در سال 2017، مشخص شد که آژانس امنیت ملی ایالات‌ متحده در بسیاری از حملات از «EternalBlue» استفاده کرده است. این سازمان، مایکروسافت را در مورد آسیب‌پذیری آگاه نکرد و رسماً این بهره‌برداری را انکار نمود. هم‌اکنون اکثر کارشناسان به این نتیجه رسیده‌اند که گروهی به نام «Shadow Brokers» در ابتدا قصد فروش بهره‌برداری‌ها را داشتند؛ اما درنهایت فقط آن‌ها را منتشر کردند.

درصورت صحت فرضیه همکاری هوآوی با دولت چین برای جاسوسی و حمله و درخواست کاخ سفید از آژانس امنیت ملی برای مقابله با دشمنان، احتمالاً شیپور جنگ سایبری نواخته شده باشد. کارشناسان مدعی هستند که هکرهای روسیه، در سال 2016، در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دخالت کردند. گروه‌های کره شمالی نیز اخیراً به بانک‌ها و دیگر مؤسسات آن کشور حمله کرده‌اند. شاید جنگ شروع شده و هم‌اینک نیز ادامه داشته باشد.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.