about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

جنگ جهانی سوم، نبرد سایبری

تعداد بسیار زیادی از کارشناسان سراسر جهان معتقدند که جنگ جهانی سوم، یک جنگ سایبری خواهد بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وبگاه بلومبرگ به تازگی نتایج یک نظرسنجی جهانی را در انجمن «اقتصاد جدید» (New Economy) منتشر کرد که در آن آمده است:

جنگ جهانی بعدی، یک جنگ سایبری است؛ زیرا امنیت ملی به صورت فزاینده‌ای از طریق پیشرفت‌های هوش مصنوعی، شبکه‌های 5 جی و رایانش کوانتومی تعریف می‌شود.

72 درصد از شرکت‌کنندگان عربستان سعودی، به شدت با نظریه‌ی بالا موفق هستند. همچنین بر اساس مطالعات صورت گرفته، یک توافق جهانی وجود دارد که اگر جنگ جهانی بعدی صورت گیرد، یک نبرد سایبری خواهد بود. 68 درصد از داوطلبین نیز موافق این موضوع هستند. بر همین اساس سطح نگرانی نسبت به کشورهای نوظهور (72 درصد) بسیار بیشتر از کشورهای توسعه‌یافته (61 درصد) است؛ اما در هر صورت سطح این نگرانی به سرعت در سطح جهان افزایش پیدا می‌کند.

در نظرسنجی مذکور دیدگاه 2 هزار فعال کسب‌وکار در 20 بازار مختلف شرکت کرده و نسبت به تعادل قدرت جهانی بر اثر دگرگونی اقتصاد جدید شرح دادند. در این نظرسنجی مجموعه‌ای از پیش‌بینی‌ها در رابطه با وضعیت جهان در سال 2035 مطرح شد. نتایج این بررسی احساسات متخصصان کسب‌وکار را در زمینه‌های گوناگون از اقتصاد نوظهور و توسعه یافته تا نقش فناوری و شهرنشینی به نمایش می‌گذارد.

به طور کلی کسب‌وکارهای کشورهای نوظهور از فعالان بازار کشورهای توسعه‌یافته، نسبت به تغییرات خوش‌بین‌تر هستند. این افراد انتظارات قابل‌توجهی را از نقش فناوری در اقتصاد، تجارت و زندگی روزمره در دهه‌های آینده دارند و معتقدند در سال 2035 جهان بهتری را می‌سازند.

اندرو برون (Andrew Browne)، سردبیر انجمن اقتصاد جدید بلومبرگ گفت:

کشورهای در حال توسعه فناوری نوظهور را به عنوان یک فرصت در نظر می‌گیرند. این در حالی است که کشورهای توسعه‌یافته حساسیت بیشتری داشته و آن‌ها را تهدید تلقی می‌کنند.

33 درصد از شرکت‌کنندگان آسیای غربی و 28 درصد از کل افراد در سراسر جهان معتقدند اوپک (OPEC) منحل خواهد شد.

همچنین 65 درصد از داوطلبان خاورمیانه اعتقاد دارند چین و هند، موقعیت آمریکا را به عنوان مرکز نوآوری‌های فناوری در جهان، تحت شعاع قرار می‌دهند. در مقابل 54 درصد از کل افراد شرکت‌کننده در نظرسنجی در سطح جهان با آن موافق هستند.

33 درصد از افراد سراسر جهان نیز موافق هستند که پکن تا سال 2035 به بزرگ‌ترین شهر فناوری جهان تبدیل خواهد شد.

شرکت‌کنندگان آسیایی نظرسنجی باور دارند که تا سال 2035 خودروهای بی راننده رواج بیشتری نسبت به نمونه‌های امروزی خواهند یافت. همچنین 70 درصد چینی‌ها، 69 درصد ویتنامی‌ها و 65 درصد هندی‌ها با این نظریه که بازار خودروهای خودمختار نسبت به محصولات امروزی تسلط پیدا می‌کنند، موافق هستند. این در حالی است که کشورهای غربی که از صنعت خودروسازی پیشرفته بهره می‌برند، مخالف این نظریه هستند. برای مثال انگلیس با 38 درصد، آمریکا با 36 درصد و آلمان با 35 درصد مخالف این موضوع هستند.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.