about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: منافقان که این روزها جنگ تمام عیار رسانه‌ای علیه جمهوری اسلامی به راه انداخته اند باید از خشم ملت بترسند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، رضا تقی پور در جلسه علنی روز(سه شنبه ۲۹ شهریورماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی اظهار داشت: ضمن تسلیت به خانواده مهسا امینی باید به این نکته اشاره شود که عده‌ای که ادعای آزاداندیشی و روشنفکری دارند امروز همگام با منافقان، سلطنت طلبان، مزدوران رژیم صهیونیستی و آل سقوط در جنگ تمام عیار علیه جمهوری اسلامی صف آرایی کردند و سناریوهای تکراری را دنبال می‌کنند و به دنبال ایجاد آشوب و ساختار شکنی هستند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این افراد اقدامات ضد امنیت ملی را در کنار حزب کومله خون آشام دنبال می‌کنند که به آنان هشدار می‌دهیم از خشم و طوفان خروشان عزم ملت بترسند و از تهمت و افترا علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دست بردارند.

وی تأکید کرد: از زحمات سربازان زحمتکش داخلی تشکر می‌کنیم و همه باید شرط انصاف را رعایت کنند و در اظهارات خود جانب انصاف را مدنظر قرار دهند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.