about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

جمع‌آوری مستندات ربات‌های تلگرام توسط فتا

به گزارش واحد امنیت اطلاعات سایبربان؛ سرهنگ حسین رمضانی در نشست خبری که در مقر مرکزی پلیس فتا برگزار شد، از کشف ۸۱ میلیون دلار داروی قاچاق و غیراستاندارد در عملیات پانجی‌آ ۸ در سطح جهان خبر داد و گفت: «در این عملیات که با محوریت اینترپل و با مشارکت ۱۱۵ کشور دنیا برگزار شد و مدیریت هدایت منطقه‌ای آن نیز بر عهده پلیس سایبری کشورمان بود، پلیس فتا ۱۶۳۴ سایت را رصد کرد که متأسفانه از این تعداد ۱۴۳۹ مورد آن به عملیات مجرمانه اقدام کرده بودند و در این بین ۶۳۲ مورد را سایت‌های داخلی شامل می‌شدند.»
وی درباره‌ی اهداف اجرایی عملیات پانجی‌آ که هشتمین مرحله آن به اجرا درآمد، گفت: «هدف از این عملیات مبارزه با فروش و عرضه داروهای غیرمجاز تقلبی و تبلیغات غیرقانونی داروهای بدون پروانه ساخت در فضای مجازی است.»
وی رتبه کشورمان در مرحله قبلی اجرای این عملیات در سال ۲۰۱۳ را ۱۷ در سطح جهان و یک در منطقه اعلام کرد. به گفته معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس فتا، ارزش ریالی اقلام کشف‌شده حدود پنج میلیارد ریال بود. وی همچنین از دستگیری ۱۵۶ تن در سطح جهان خبر داد و گفت: از این تعداد ۹۰ نفر آن در ایران بود.
رمضانی در ادامه این نشست درباره نرم‌افزار تلگرام و احتمال انجام اقدامات مجرمانه در این فضا و همین‌طور ماجرای انتقال سرورهای این نرم‌افزار به داخل کشور گفت: «ما مخالفت توسعه فضای سایبری نیستیم؛ اما پلیس از مراجعی نیست که در این حوزه وارد شود. ما از شرکت‌های تلگرام، یاهو، گوگل و ... خواسته‌ایم که با ما در برخورد با اقدامات مجرمانه همکاری کنند.»
وی درباره فعالیت‌های ربات‌های تلگرام گفت: «مستندات ربات‌های تلگرام را جمع‌آوری و به نهادهای مربوطه داخلی و خارجی منتقل کرده و منتظر تصمیم‌گیری در این خصوص هستیم، ضمن اینکه پلیس در هر فضایی که امنیت شهروندان به مخاطره افتاده یا آسیبی به کاربران وارد شود ورود پیدا خواهد کرد.»
معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس فتای ناجا افزود: «درباره انتقال سرورها و یا دیگر اقدامات در خصوص شبکه‌های مجازی نیز فتا مسئولیتی نداشته و نهادهای حاکمیتی و دولتی هستند که باید تصمیم‌گیری کنند.»

منبع: ایسنا

 

تازه ترین ها
افزایش
1404/02/16 - 17:55- آمریکا

افزایش حملات سایبری علیه آمریکا

بر اساس گزارشی جدید از شرکت امنیت سایبری ترلیکس، حملات سایبری علیه ایالات متحده در اوایل سال ۲۰۲۵ جهش چشمگیری داشته‌اند.

سوءاستفاده
1404/02/16 - 17:44- جرم سایبری

سوءاستفاده از ترس‌های تعرفه‌ای آمریکا

شرکت امنیت سایبری پروف پوینت که در زمینه تحلیل حملات تخصص دارد، هشدار داده که یکی از پرحجم‌ترین حملات ثبت‌شده در پایگاه داده‌ی تهدیدات آن‌ها، مربوط به کیت فیشینگی به نام CoGUI است.

استفاده
1404/02/16 - 17:05- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در روند دادرسی کیفری

وزارت دادگستری بریتانیا، هوش مصنوعی را برای رونوشت‌های رسمی از روند دادرسی کیفری بررسی می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.