about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

جمع‌آوری مستندات ربات‌های تلگرام توسط فتا

به گزارش واحد امنیت اطلاعات سایبربان؛ سرهنگ حسین رمضانی در نشست خبری که در مقر مرکزی پلیس فتا برگزار شد، از کشف ۸۱ میلیون دلار داروی قاچاق و غیراستاندارد در عملیات پانجی‌آ ۸ در سطح جهان خبر داد و گفت: «در این عملیات که با محوریت اینترپل و با مشارکت ۱۱۵ کشور دنیا برگزار شد و مدیریت هدایت منطقه‌ای آن نیز بر عهده پلیس سایبری کشورمان بود، پلیس فتا ۱۶۳۴ سایت را رصد کرد که متأسفانه از این تعداد ۱۴۳۹ مورد آن به عملیات مجرمانه اقدام کرده بودند و در این بین ۶۳۲ مورد را سایت‌های داخلی شامل می‌شدند.»
وی درباره‌ی اهداف اجرایی عملیات پانجی‌آ که هشتمین مرحله آن به اجرا درآمد، گفت: «هدف از این عملیات مبارزه با فروش و عرضه داروهای غیرمجاز تقلبی و تبلیغات غیرقانونی داروهای بدون پروانه ساخت در فضای مجازی است.»
وی رتبه کشورمان در مرحله قبلی اجرای این عملیات در سال ۲۰۱۳ را ۱۷ در سطح جهان و یک در منطقه اعلام کرد. به گفته معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس فتا، ارزش ریالی اقلام کشف‌شده حدود پنج میلیارد ریال بود. وی همچنین از دستگیری ۱۵۶ تن در سطح جهان خبر داد و گفت: از این تعداد ۹۰ نفر آن در ایران بود.
رمضانی در ادامه این نشست درباره نرم‌افزار تلگرام و احتمال انجام اقدامات مجرمانه در این فضا و همین‌طور ماجرای انتقال سرورهای این نرم‌افزار به داخل کشور گفت: «ما مخالفت توسعه فضای سایبری نیستیم؛ اما پلیس از مراجعی نیست که در این حوزه وارد شود. ما از شرکت‌های تلگرام، یاهو، گوگل و ... خواسته‌ایم که با ما در برخورد با اقدامات مجرمانه همکاری کنند.»
وی درباره فعالیت‌های ربات‌های تلگرام گفت: «مستندات ربات‌های تلگرام را جمع‌آوری و به نهادهای مربوطه داخلی و خارجی منتقل کرده و منتظر تصمیم‌گیری در این خصوص هستیم، ضمن اینکه پلیس در هر فضایی که امنیت شهروندان به مخاطره افتاده یا آسیبی به کاربران وارد شود ورود پیدا خواهد کرد.»
معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس فتای ناجا افزود: «درباره انتقال سرورها و یا دیگر اقدامات در خصوص شبکه‌های مجازی نیز فتا مسئولیتی نداشته و نهادهای حاکمیتی و دولتی هستند که باید تصمیم‌گیری کنند.»

منبع: ایسنا

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.