about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

جلوی هکرهای روسی را گرفتیم!

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ پیرو اتهام رسمی آمریکا به روسیه مبنی بر دخالت در عملیات هک کمیته ملی دموکرات، برخی مقامات برجسته آمریکا پیامی حاوی تهدیدات غیرمستقیم به کرملین ارسال کردند که می‌توان حدس زد یک پیام ساده بوده است: «هک کردن امریکا را متوقف سازید وگرنه با اقدام تلافی‌جویانه امریکا روبرو خواهید شد.»
حال یکی از مقامات امنیتی ارشد امریکایی مدعی است روسیه نکته را گرفته و دست از اقدامات شیطنت‌آمیز خود برداشته است. جیمز کلپر، رئیس سازمان اطلاعات ملی امریکا در جلسه علنی غیررسمی کنگره اعلام کرد که روسیه پس از بیانیه 7 اکتبر دولت اوباما که روسیه را متهم کرده بود، فعالیت‌های جاسوسی سایبری خود را محدود کرده است.
طبق بیانیه رسمی دولت امریکا، در روز 31 اکتبر، درست 8 روز پیش از انتخابات ریاست جمهوری امریکا، کاخ سفید به طور مستقیم با دولت روسیه تماس گرفت و نسبت به فعالیت سایبری مخرب که سامانه‌های انتخاباتی امریکا را هدف گرفته بود، هشدار داد. کلپر به کمیته اطلاعات کاخ سفید گفت: «ظاهراً فعالیت‌های جاسوسی سایبری روسیه کم شده است. نمی‌دانم دولت جدید (ترامپ) چه تأثیری بر رفتار روسیه خواهد گذاشت.»
برای انتقال پیام 31 اکتبر، از یک خط تلفن مستقیم استفاده شد که برای ارتباط مراکز کاهش خطر هسته‌ای دو کشور راه‌اندازی شده است. یک مقام ارشد ناشناس دولتی به واشنگتن‌پست گفت که آن‌ها یک پاسخ محافظه‌کارانه از روسیه دریافت کرده‌اند. طبق اعلام نیویورک‌تایمز، ظاهراً اعضای کاخ سفید از اثرگذاری اخطارهای خود به روسیه خوشحال‌اند.
اریک شولتز (Eric Schultz)، سخنگوی کاخ سفید پیش‌تر به خبرنگاران گفته بود هرگونه تصمیم کاخ سفید مبنی بر نسبت دادن یک حمله سایبری به طرفی خاص، بر یک مبنای مورد به مورد تعیین می‌شود. طبق گفته شولتز راه‌حل نهایی دولت اوباما، بررسی شفافیت مدارکی است که مقصر را معرفی می‌کند و این که آیا انتشار این اطلاعات در راستای منافع ملی امریکاست یا خیر.
سین کانوک (Sean Kanuck)، یکی از افسران سابق بخش سایبری اداره اطلاعات ملی (CyberScoop سابق) می‌گوید: «می‌توان این سناریو را تجسم کرد که افشای علنی متجاوز نشان می‌دهد که دولت از پایه‌های فناورانه مستحکمی در زمینه شناسایی عاملان حمله برخوردار است. این کار البته عامل حمله – و سایرین- را آگاه می‌سازد که تاکتیک‌های عملیاتی به کار گرفته شده برای مخفی کردن عملیات، موفق عمل نکرده است.»
هنوز مدت زیادی از نفوذ هکرها به پایگاه‌های داده ایلی نویز و آریزونا نگذشته بود که جیمز کامی (James Comey)، رئیس اف. بی. آی اعلام کرد که پایگاه‌های داده ثبت رأی در بیش از دوازده ایالت از سوی هکرهای ناشناس مورد نفوذ قرار گرفته است. نفوذ به پایگاه‌های داده ایلی نویز و آریزونا موجب شد مقامات اطلاعاتی و دفاعی، پیش از انتخابات عمومی، طرح‌های امنیت سایبری مشترک بسیاری پیش‌بینی کنند.
هیلاری کلینتون، وزیر سابق امور خارجه امریکا در مبارزات انتخاباتی گفت: «ما باید به طور کاملاً شفاف اعلام کنیم- چه کار روسیه، چین، ایران یا هر کشور دیگری باشد- امریکا ظرفیت بسیار بزرگ‌تری دارد. ما قرار نیست بیکار بنشینیم و به عاملان دولتی اجازه دهیم به سراغ اطلاعات بخش خصوصی یا دولتی ما بروند.»
مایکل هایدن (Michael Hayden)، رئیس سابق سازمان امنیت ملی امریکا در اجتماع محدود تحلیلگران، روزنامه‌نگاران و کارکنان کنگره امریکا گفت که به اعتقاد وی، تمایل ترامپ به ترمیم روابط با روسیه هیچ تضمینی برای امنیت بیشتر در فضای سایبری به همراه ندارد. به اعتقاد هایدن، بدون مرزبندی دقیق در خصوص رفتار مناسب، دلیلی ندارد فکر کنیم اوضاع لزوماً تغییر خواهد کرد.
برخی تحلیلگران حوزه سیاست، هنوز ارتباطی بین تصمیم کاخ سفید به سرزنش روسیه و کاهش اخیر حملات سایبری مشاهده نکرده و به این مسئله با دیده تردید می‌نگرند. جیمز اِی. لوئیس (James A. Lewis)، کارشناس امنیتی مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی در مصاحبه با روزنامه نیویورک‌تایمز گفت: «این ادعا که این یک موفقیت در عرصه بازدارندگی است کمی جسورانه به نظر می‌رسد زیرا روس‌ها از انجام هیچ کاری منع نشدند. عملیات هک روس‌ها عملیات عمدتاً کاملی بود. الآن مسئله این است که آیا در آینده جلوی اقدامات مشابه روسیه گرفته می‌شود یا خیر. احتمالاً جواب منفی است. برای رسیدن به هدف بازدارندگی، اخطارهای خصوصی شدید کافی نیست.»

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.