about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

با داغ شدن بحث متخصصان پیرامون مسئله افزایش امنیت زیرساخت‌های حیاتی مثل شبکه‌های برق‌رسانی، متخصصان هند نیز به فکر تقویت دفاع سایبری این بخش افتاده‌اند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بر اساس آخرین اخبار منتشر شده، دولت هند برای محافظت از تجهیزات حیاتی برق خود و جلوگیری از وقوع جرائم سایبری در تلاش است. برای منحرف کردن آن دسته حملات سایبری که شبکه الکتریکی را هدف قرار داده است، اقدامات سخت‌گیرانه‌ای وضع‌شده است و یکی از این اقدامات، بازرسی‌های چندمرحله‌ای برای تجهیزات وارد شده به شبکه است تا از عدم آسیب‌پذیری آن‌ها اطمینان حاصل شود.

یک مقام ارشد دولت در این رابطه گفت: «دولت برای محصولات ارزیابی‌های فنی و مقررات مشخصی را وضع خواهد کرد تا اطمینان حاصل کند تنها محصولات و کالاهای بررسی و تأییدشده به شبکه برق متصل می‌شوند. مقررات مستقل از مبدأ کالاها، به صنعت داخلی کمک می‌کند. اداره مرکزی برق، استانداردهای تست و فرآیند بررسی امنیت سایبری را اجرا خواهد کرد و همچنین قوانین را به گونه‌ای تغییر خواهد داد تا تنها تجهیزات اصلی و مورداطمینان به شبکه متصل شوند.»

دولت همچنین در نظر دارد تا مجموعه‌ای برای بررسی امنیت سایبری ایجاد کند تا بسته‌های برنامه را قبل از اجرا و استفاده برای وجود بدافزارها بررسی کند.

صنعت برق هند، پیش‌ازاین بابت قراردادی که با شرکت‌های چینی برای ساخت و نصب سامانه‌های مدیریت و کنترل داده (SCADA) برای تجهیزات انتقال قدرت بسته بود، مورد انتقاد جدی قرار گرفت، زیرا چنین تجهیزاتی امکان ایجاد اختلال در سیستم را برای چینی‌ها فراهم می‌آورد. در گذشته، شرکت‌های انتقال قدرت خارجی، قراردادهای متنوعی را برای نصب تجهیزات SCADA در ایالات راجستان، مادیا پرادش، تامیل نادو و پوندیچری بسته‌اند. با تصویب نظارت‌های جدید، پس از نصب، شرکت‌های خارجی دسترسی اندکی به سامانه خواهند داشت.

بر اساس گزارشات، اداره مرکزی برق هند در تلاش است تا با ترسیم یک نقشه راه مشخص، به ایمن‌سازی شبکه برق هند و شبکه‌های اطلاعات در برابر حملات سایبری بپردازد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد