about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

جستجوی افراد با ویژگی های ظاهری

پژوهشگران هندی سامانه ای نظارتی را توسعه داده اند که به عنوان موتور جستجوگر ویدئویی برای ردیابی افراد استفاده می شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «thenextweb»؛ گروهی از پژوهشگران هوش مصنوعی هند ابزاری نظارتی را توسعه داده اند که تونایی شناسایی مردم را بر اساس قد، رنگ لباس و جنسیت دارد. عملکرد این ابزار مشابه با یک موتور جستجوگر است که هدف را از داخل ویدئو پیدا می کند.

محققان برای آموزش شبکه ی عصبی کانولوشن (CNN)، از فناوری یادگیری عمیق و «Microsoft COCO» استفاده کردند تا بتوانند برخی از ویژگی های انسانی را از طریق دید ماشینی تشخیص دهند.

اپراتور سامانه می تواند مشخصات فرد مورد نظر خود را به هوش مصنوعی بدهد تا در ویدئوهای موجود به دنبال آن بگردد. برای مثال می توان به این ابزار، زنی با لباس قرمز و قد 153 سانتی متر را معرفی کرد، سپس همه ی افرادی که با این مشخصات مطابقت دارند در محتوای چند رسانه ای در دسترس، مشخص می گردنند.

محققان توضیح دادند در زمان آزمایش، سامانه ی آنها موفق شد از میان مجموعه داده های پیچیده ی مورد استفاده، 28 فرد را به درستی شناسایی کند. این افراد شرح دادند شاید فناوری مورد بحث و شناسایی افراد بر اساس مشخصات ظاهری و بیومتریکی مبهم مهم به نظر نرسد؛ اما این بررسی نشان داد، اگر توان این سیستم از انسان ها فراتر برود، کاربرهای مختلفی خواهد داشت.

از فناوری یاد شده می توان در مواردی که نیاز یا امکان به نظارت زمان واقعی وجود ندارد استفاده کرد. برای مثال اگر فردی برای چند روز گم شود یا مجرمی فرار کند، ابتدا ممکن است دوربین هایی محل هایی که احتمال حضور فرد در آنها وجود دارد، بررسی شوند؛ اما اگر اثری از وی در فیلم های ثبت شده پیدا نشود؛ باید میلیون ها ساعت ویدئویی دیگر دوربین های مداربسته را مشاهده کرد که مسئله ای غیر ممکن است. در این شرایط اگر یک هوش مصنوعی مشخصات فرد را دریافت کند، می تواند تنها در چند ساعت همه ی محتوای موجود را بررسی کند.

Paragraphs
جستجوی
جستجوی افراد با ویژگی های ظاهری
تازه ترین ها
قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.