جزییات دیگر از نشست جنگ الکترونیک عربستان
به گزارش واحد بینالملل سایبربان؛ مدیر سازمان جنگ الکترونیک عربستان در این نشست خاطرنشان ساخت: عربستان دارای نیروی انسانی و کارمندان واجد شرایط در حوزهی جنگ الکترونیک است. وی بر بهینهسازی استفاده از ظرفیتها و حفاظت از آنها تأکید کرد؛ بهروزرسانی سامانهها و نرمافزارها، آموزش اپراتورها و توانبخشی مهندسان از جمله پیشنهادهای وی بود.
از نکاتی که وی تصریح کرد، مطرح کردن انگلیس بهعنوان کشوری فعال در جنگ الکترونیک بود. عربستان سعودی از کشورهایی است که در حوزهی جنگ الکترونیک با شرکتهای انگلیسی همکاری میکند.
عبدالله السعدون، یکی از خلبانان بازنشستهی عربستان، در این نشست از نیروی انسانی آموزشدیده بهعنوان مهمترین عنصر در جنگ الکترونیک یاد کرد. وی گفت جنگ الکترونیک به عناصر مختلفی مانند مؤسسات تحقیقاتی نیاز دارد و مشکل ما در این جنگ، عدم همکاری و رقابت با یکدیگر است.
در این نشست عربستان و ترکیه در حوزهی گسترش ظرفیتهای فنی در جنگ الکترونیک به توافق رسیدند. همچنین عربستان بهمنظور تشکیل یک شرکت مشارکت انتفاعی (joint venture) در عربستان در زمینههای رادار و جنگ الکترونیک با شرکت آسلسان ترکیه (Aselsan) توافق کرد. این شرکت در زمینههای جاسوسی سیگنال، جمعآوری اطلاعات، رادارهای الکترونیک و سایر سامانههای جنگ الکترونیک فعالیت میکند. این شرکت بزرگترین شرکت در عرصهی جنگ الکترونیک در ترکیه است. تا قبل از این نشست، این شرکت سابقهی همکاری با عربستان را نیز دارد.
همچنین در این نشست تأکید شد: شهر فناوری عبدالعزیز به جای حمایت از 400 محقق، از 400 شرکت فعال در زمینههای تحقیق و توسعه، حمایت خواهد کرد. به نظر میرسد این شهر فناوری، قرار است در آینده بهعنوان مرکزی برای شرکتها و مراکز علمی جنگ الکترونیک در عربستان، تبدیل شود.