about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شواهد حاکی از این است که پلیس فتا به دنبال تقویت ارتباط خود با کسب‌وکارهای آنلاین جهت کاهش جرائم رایانه‌ای است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ روز جمعه ۲۶ بهمن‌ماه، سرهنگ «حسین رمضانی»، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجای کشور در جشنواره وب و موبایل ایران خبر داد که مأموریت برای سال ۹۸، ایجاد صلاحیت سایبری پلیس فتا برای کسب‌وکارهای آنلاین است.

رمضانی با اشاره به این موضوع که پلیس فتا به دنبال ایجاد بروکراسی اداری برای کسب‌وکارهای آنلاین نیست، گفته بود:

برخی استانداردها باید در زیرساخت کسب‌وکار از نظر فنی و امنیت سایبری رعایت شود. برای مثال اینکه پیکربندی سرورها چگونه باشد و اطلاعات چگونه ذخیره شود.

رضا الفت نسب، عضو هیات مدیره اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی، در گفتگویی با و پاسخ به این پرسش که آیا این روند باعث افزایش مشکلات استارت‌آپ‌ها در زمینه اخذ مجوز نخواهد شد، گفت:

صلاحیت سایبری یکی از اولویت ما و پلیس فتا است. آنچه پلیس فتا به دنبالش است یک موضوع غیرمنطقی نیست. وقتی به تجارت بخش‌های مختلف دنیا نگاه می‌کنیم می‌بینیم که چنین موضوعی وجود دارد و یک سری گواهینامه‌ها باید کسب شود. کاری که کرده‌ایم این است که از پلیس فتا خواسته‌ایم نسخه اولیه این فرایند را تا جای ممکن ساده و به نکاتی اختصاص دهند که به بحث امنیت مرتبط است. حالا قرار است که این موارد آماده و با هم‌فکری، نهایی شود. نکته مهم اینجاست که هدف پلیس فتا این نیست که بخواهند هزینه‌ای سربار کسب‌وکارها کند.

به گفته الفت نسب، درصورتی‌که پلیس فتا و اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی روی جزییات فرآیند صلاحیت سایبری به توافق برسند، کسب‌وکارهای آنلاین باید از سال آینده صلاحیت سایبری خود را دریافت کنند.

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا همچنین در جشنواره وب و موبایل ایران به اتحادیه پیشنهاد داده بود تا ارتباط مستقیم و ۲۴ ساعته‌ای بین استارت‌آپ‌ها و پلیس به وجود بیاید چراکه این فرآیند در بسیاری از کشورها مرسوم است. الفت نسب در همین رابطه نیز گفت:

زیرساخت و امکاناتی را آماده می‌کنیم و آن را در اختیار پلیس فتا قرار خواهیم داد. به این شکل ارتباط مؤثری بین کسب‌وکارهای آنلاین و پلیس شکل می‌گیرد چرا که در بعضی زمان‌ها موارد خاص پیش می‌آید. یا یک فروشگاه اینترنتی مشکلی به وجود می‌آورد یا در سایت‌های نیازمندی آنلاین مواردی را می‌بینیم که نباید وجود داشته باشد. به این شکل قبل از اینکه پلیس فتا بخواهد به سراغ حکم قضایی برود، با استفاده از همین بستر، مشکل را حل می‌کنیم. تصور می‌کنیم این روند تعداد جرائم را نیز به شدت کاهش دهد.

به گفته عضو هیات مدیره اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی، پلیس فتا نگاه مثبتی به کسب‌وکارهای نوپا دارد اما در حال حاضر حل مسئله سایت «دیوار» و سپس «صلاحیت سایبری» در اولویت‌های پلیس فتا و اتحادیه هستند که قرار است برای این مسائل کارگروه تشکیل شود.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.