about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

یک مقام کاخ سفید گفت: دولت بایدن به زودی قانون جدیدی برای تعیین تکلیف صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی با کارایی بالا به کشورهایی مانند چین وضع خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، تارون چابرا، یکی از اعضای شورای امنیت ملی آمریکا که بر مسائل فناوری تمرکز دارد، گفت که نامه‌هایی از وزارت بازرگانی ایالات متحده برای شرکت‌های ان ویدیا و ای ام دی ارسال شده و از آنها خواسته شده صادرات چنین تراشه‌هایی را به چین متوقف کنند؛ تراشه‌هایی که می‌توانند برای انجام اموری مانند پردازش زبان‌های طبیعی و تحقیقات در مورد تسلیحات هسته‌ای مورد استفاده قرار گیرند.

او در یک سخنرانی در مراسمی که توسط مؤسسه بروکینگز برگزار شد، توضیح نداد این مقررات ممکن است چه شکل و ماهیتی داشته باشد.

رویترز در اوایل این ماه گزارش داد ایالات متحده در حال برنامه‌ریزی برای اعمال محدودیت‌هایی برای صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی به چین است که ممکن است در ماه اکتبر اعمال شود.

یک ماه پیش اعلام شد شرکت‌های تراشه‌ساز نامه‌هایی برای عدم صادرات تراشه‌های پیشرفته از دولت آمریکا دریافت کرده‌اند، پس از افشای این نامه‌ها که به معنای کاهش بالقوه ۴۰۰ میلیون دلاری درآمد ان ویدیا در سه ماهه مالی جاری بود، سهام این شرکت به میزان چشمگیری سقوط کرد.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.