about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

جزئیاتی درباره هک زیرساخت‌های دولتی آمریکا

دولت آمریکا از هک برخی زیرساخت‌های دولتی این کشور توسط هکرهای وابسته به دولت کره شمالی خبر داد.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ دولت آمریکا هشدارهایی درباره حملات سایبری کره شمالی منتشر نموده است. در این هشدارها آمده که هکرهای وابسته به دولت کره شمالی از سال 2016 اقدام به هک سیستم‌های هوافضا، ارتباطات از راه دور و صنایع مالی آمریکا نموده‌اند.
اف‌بی‌آی (FBI) و وزارت امنیت داخلی ایالات‌متحده آمریکا اعلام کردند که هکرهای کره شمالی از انواع مختلف بدافزارها استفاده می‌نمایند که نام آن‌ها «FALLCHILL» است. از این بدافزارها برای ورود به سیستم‌های کامپیوتری و شبکه‌ها استفاده می‌شود. همچنین در بررسی‌های صورت گرفته مشخص گردید که دولت کره شمالی بیش از 2009 نقطه حساس را هدف حملات سایبری خود قرار داده و زیرساخت‌های حیاتی مانند بخش هوافضا، حوزه مالی و ... در ایالات‌متحده و سراسر جهان جزو این اهداف هستند.
برخی اقدام به تأسیس واحدهای خصوصی جهت مقابله با حملات سایبری نموده‌اند.

بدافزار «FALLCHILL» با در نظر گرفتن محدوده جغرافیایی، اقدام به سرقت اطلاعان می‌نموده است و این نوع از بدافزارها معمولاً بعد از دسترسی به سیستم‌های آلود، اقدام به سرقت اطلاعات می‌نمایند.

این هشدارها که توسط واحدهای امنیتی ایالات‌متحده منتشر می‌شود در پی افزایش تنش‌ها میان کره شمالی و آمریکا است. پیش‌ازاین هم هشدارهایی درباره اهداف استراتژیک و نظامی کره شمالی منتشرشده بود.
طبق معمول همیشه کره شمالی تمامی اتهامات رد کرده و آن‌ها را تبلیغتی بیش نمی‌داند.
 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.