about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

خبرگزاری یونهاپ گزارش داد که دادگاه عالی کره جنوبی اعلام کرد گوگل باید افشا کند که آیا اطلاعات کاربران محلی را با اشخاص ثالث به اشتراک گذاشته یا خیر.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز تصمیم دادگاه عالی کره جنوبی پس از آن اتخاذ شد که گروهی متشکل از چهار شاکی در سال ۲۰۱۴ علیه گوگل و واحد کره جنوبی آن شکایت کردند تا این شرکت را مجبور به افشای اطلاعات حریم خصوصی کاربران محلی کند. این گروه ادعا کرد که این شرکت، اطلاعات شخصی کاربران را از طریق PRISM، یک برنامه نظارتی آژانس امنیت ملی آمریکا به اشتراک گذاشته است.

سخنگوی گوگل گفت: ما تصمیم کامل کتبی دیوان عالی را به دقت بررسی خواهیم کرد.

کمیسیون تجارت منصفانه کره (KFTC) اعلام كرد: دادگاه عالیحکم قبلی را تایید کرده است. حکمی که کوالکام را به پرداخت جریمه‌ای حدود ۱ تریلیون وون (۷۶۱.۶۸ میلیون دلار) به دلیل سوء استفاده از موقعیت غالب خود در بازار محکوم کرد.

کوالکام هنوز درباره این موضوع اظهار نظری نکرده است.

تصمیمات دیوان عالی در مورد هر دو پرونده مطابق با تمایل کره جنوبی برای اتخاذ موضع سختگیرانه درباره مسائل نظارتی مربوط به غول‌های فناوری خارجی است. روز چهارشنبه، تنظیم گر ضد انحصار کره جنوبی، گوگل را به دلیل ممانعت از انتشار بازی‌های ویدیویی موبایلی روی پلتفرم رقبا، ۴۲.۱ میلیارد وون (۳۱.۸۸ میلیون دلار) جریمه کرد.

کمیسیون تجارت منصفانه کره گفت: این اقدام علیه غول فناوری آمریکا بخشی از تلاش‌های دولت برای تضمین بازار‌ها است.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.