about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

جریمه گوگل در روسیه 

دادگاهی در مسکو شرکت گوگل را جریمه کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ خبرگزاری تاس در گزارشی تازه اعلام کرد دادگاه بین‌المللی منطقه تاگانسکی مسکو شرکت گوگل را به پرداخت 1.5 میلیون روبل جریمه کرده است.

به گزارش این خبرگزاری، دادگاه بین‌المللی مسکو شرکت گوگل را به علت نقض مجدد قوانین روسیه و فیلتر ناکافی محتوای غیرمجاز در موتور جستجو به پرداخت این جریمه محکوم کرده است. 

اوایل ماه ژوئیه، روسکام نادزور، سازمان نظارت بر ارتباطات، فناوری اطلاعات و رسانه‌های جمعی روسیه به علت اقدامات ناکافی گوگل در راستای فیلتر محتوای غیرقانونی از نتایج جستجو پروتکلی در خصوص تخلفات اداری علیه این شرکت تنظیم کرده بود.

طبق گزارش روسکام نادزور، گوگل به‌طور جزئی محتوای ممنوع را از نتایج جستجو حذف می‌کند و بیش از یک‌سوم لینک‌های محتوای غیرمجاز همچنان در آن ایندکس می‌شوند. 

بر اساس قوانین روسیه، اپراتورهای موتورهای جستجو موظف هستند لینک‌های صفحات اینترنتی با محتوای غیرمجاز را از نتایج جستجو حذف کنند. برای انجام این کار، آن‌ها باید به سامانه اطلاعاتی فدرال که لیست چنین صفحاتی در آن قرار دارد، متصل شوند.  

این دومین بار است که شرکت گوگل در روسیه به علت عدم فیلتر محتوای غیرقانونی جریمه می‌شود. شرکت یادشده در ماه دسامبر 2018 نیز به پرداخت 500 هزار روبل جریمه‌شده بود. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد