about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

جریمه گوگل توسط دادگاه روسیه

دادگاه روسیه گوگل را ۴۷ میلیون دلار به علت سوء استفاده از موقعیت خود در بازار جریمه کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، دادگاهی در روسیه ،شرکت آلفابت (GOOGLE) را جریمه کرد. سازمان ناظر ضد انحصار این کشور اعلام کرد گوگل به دلیل عدم پرداخت جریمه قبلی به خاطر سوء استفاده از موقعیت خود در بازار میزبانی ویدئویی (یوتیوب)، ۴ میلیارد روبل (۴۷ میلیون دلار)جریمه باید پرداخت کند.

گوگل در فوریه ۲۰۲۲ نیز دو میلیارد روبل جریمه شد. سازمان ضد انحصار فدرال روسیه (FAS) گفت ،گوگل برای تعلیق و مسدود کردن حساب ها و محتوای کاربران در یوتیوب،رویکردی غیر شفاف، مغرضانه و غیرقابل پیش بینی دارد. یوتیوب که رسانه های دولتی روسیه را در سطح جهان مسدود کرده، تحت فشار شدید تنظیم کننده ارتباطات روسیه و سیاستمداران این کشور قرار دارد.

گوگل نسبت به تصمیم دادگاه روسیه اعتراض کرده است.  

سازمان ضد انحصار فدرال روسیه (FAS)اعلام کرد، جریمه قبلی که به گوگل تحمیل کرده بود به دلیل عدم پرداخت دو برابر شده است.

در پایان این گزارش آمده است، این شرکت علاوه بر جریمه باید بیش از ۴ میلیارد روبل به سازمان ضد انحصار فدرال روسیه بپردازد.

گوگل در مارس ۲۰۲۲ پس از حمله روسیه به اوکراین فروش تبلیغات آنلاین در روسیه را متوقف کرد اما برخی خدمات رایگان را در دسترس قرار داد.

گوگل میبایست ظرف  مدت ۶۰ روز این جریمه را پرداخت نماید.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد