about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

جریمه متا توسط نروژ

رگولاتوری نروژ متا را به خاطر نقض حریم خصوصی جریمه میکند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، مقامات حفاظت از داده های نروژ اعلام کردند که مالک پلتفرم های فیس بوک و اینستاگرام  به دلیل نقض حریم خصوصی روزانه یک میلیون کرون (100.000 دلار) جریمه خواهد شد، مگر اینکه اقدامات اصلاحی توسط این شرکت صورت پذیرد. 

در این گزارش آمده است که متا نمیتواند داده های کاربران در نروژ مانند مکانهای فیزیکی کاربران را جمع آوری کند و از آن برای هدف قرار دادن تبلیغات در آنها استفاده نماید. این تبلیغات، تبلیغات رفتاری نامیده میشود و یک مدل کسب وکار رایج در بیگ تک میباشد.

مقامات نروژ اعلام کردند : کاملاً روشن است که این کار غیرقانونی است و ما باید هر چه سریع تر مداخله کنیم و دیگر نمیتوانیم منتظر بمانیم.

متا گفت که تصمیم سازمان حفاظت از داده نروژ (Datatilsynet)را بررسی خواهد کرد و هیچ تاثیری بر خدمات آن نخواهد داشت.

سازمان حفاظت از داده نروژ (Datatilsynet)حرکت خود را به هیئت حفاظت از داده های اروپا ارجاع داده است، که در صورت موافقت این هیئت، می تواند جریمه را دائمی کند و دامنه تصمیم گیری در اروپا را گسترش دهد. 

جودین گفت: این کار فشار بیشتری را بر متا وارد میکند.

تصمیم سازمان حفاظت از داده نروژ (Datatilsynet)چند روز پس از آن اعلام شد که دادگاه عالی اتحادیه اروپا حکم داد متا نمیتواند اطلاعات کاربران را برای تبلیغات رفتاری جمع آوری کند. 

در ماه دسامبر نیز تنظیم کننده داده در ایرلند (DPC)، جایی که متا مقر اروپایی خود را قرار داده است، اعلام کرد که این شرکت باید این عمل را متوقف کند.

متا گفت: ما همچنان به تعامل سازنده با تنظیم کننده داده در ایرلند (DPC)، تنظیم کننده اصلی ما در اتحادیه اروپا، ادامه میدهیم.

نروژ عضو اتحادیه اروپا نیست اما بخشی از بازار واحد اروپا محسوب میشود.

منبع:

تازه ترین ها
پیش
1404/02/13 - 07:19- هوش مصنوعي

پیش نویس طرح ملی هوش مصنوعی در مجلس تدوین شده است

رئیس فراکسیون هوش مصنوعی گفت: پیش‌نویس طرح ملی هوش مصنوعی در کمیسیون صنایع تهیه شده است.

ابزاری
1404/02/13 - 07:15- هوش مصنوعي

ابزاری که بازاریابی دیجیتال را متحول می کند

هوش مصنوعی به افراد امکان می دهد فعالیت های مختلف را بهتر انجام دهند و به همین دلیل صنایع متنوع از جمله بازاریابی دیجیتال را متحول می کند.

بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.