about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رگولاتور ضد انحصار استرالیا شکایتی را علیه شرکت آمریکایی ایربی ان بی به علت گمراه کردن مشتریان در مورد هزینه های خدمات خود تنظیم کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، استرالیا وب سایت به اشتراک گذاری مسکن «ایربی ان بی» (Airbnb) را به گمراه کردن کاربران با هدف پرداخت مبالغی بیش از هزینه اقامت رسمی درج شده، متهم کرده است و افزوده نظارت خود را بر پلتفرم های فناوری جهانی گسترش می دهد.

کمیسیون رقابت و مصرف کنندگان استرالیا اعلام کرد که این شرکت اینترنتی مستقر در سانفرانسیسکو، از سال 2018 تا 2021، نرخ اتاق ها را در استرالیا برمبنای دلار ایالات متحده آمریکا و نه دلار استرالیا نمایش داده و بر همین اساس از افراد هزینه دریافت می کرد. این مساله موجب می شد کاربران در عمل مجبور به پرداخت هزینه های بیشتری با توجه به تفاوت ارزش دلار استرالیا و دلار آمریکا شوند.

شرکت Airbnb از بازپرداخت وجه کاربرانی که از گمراه شدن و فریب خود شکایت داشتند خودداری کرده و گفته که آنها خود انتخاب کرده‌اند که نرخ‌ها را به دلار آمریکا مشاهده کنند، اگرچه کاربران گفته اند که این کار را نکرده‌اند. رگولاتوری استرالیا افزوده کهAirbnb همچنین از بازپرداخت هزینه‌های تبدیل ارز خودداری کرده و ادعا کرده که این کارمزد بانک‌ها است.

رگولاتوری استرالیا چندی قبل گوگل و فیس بوک را نیز مجبور کرد برای بازنشر اخبار رسانه های استرالیایی به آنها هزینه پرداخت کنند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.