about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

فرمانده پلیس فتای استان قزوین گفت: میزان جرایم فضای مجازی و اینترنت در استان نسبت به سال قبل ۳۵ درصد بیشتر شده که کلاهبرداری، برداشت پول از حساب بانکی و نشر اکاذیب ۳ جرم پرتکرار قزوین در این حوزه هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، سرهنگ محمدعلی فرهودی در نخستین نشست کارگروه پیشگیری از جرایم فضای مجازی استان قزوین که صبح امروز در سالن جلسات دادسرای عمومی و انقلاب قزوین برگزار شد، اظهار داشت: میزان جرایم فضای مجازی و اینترنت در استان نسبت به سال قبل 35 درصد بیشتر شده که کلاهبرداری، برداشت پول از حساب بانکی و نشر اکاذیب 3 جرم پرتکرار قزوین در این حوزه هستند.

وی اضافه کرد: در حوزه کشف جرائم فضای مجازی هم در قیاس با سال قبل 6 درصد بیشتر کشف جرم داشتیم و در ضمن میزان دستگیری‌های افراد در این حوزه هم افزایش محسوسی داشته است.

فرهودی با اشاره به عوامل اصلی شکل‌گیری جرایم فضای مجازی ادامه داد: تمایل بالای مردم به سرمایه‌گذاری در حوزه رمزارزها، افزایش قارچ‌گونه فروشگاه‌های اینترنتی و سواد پایین مردم در خرید از سایت‌های اینترنتی 3 عامل اصلی رشد جرایم و تخلفات در فضای مجازی به حساب می‌آیند که باید در این 3 عرصه اقدام پیشگیرانه انجام دهیم.

لزوم آموزش و فرهنگ‌سازی در حوزه فضای مجازی

رئیس پلیس فتای استان قزوین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدام مناسب بانک مرکزی در رایج کردن رمز پویا گفت: پویا شدن رمزهای دوم کارت بانکی جرایم سایبری از جمله فیشینگ یا کلاهبرداری را بسیار کاهش داده و همچنین افزایش ضریب ایمنی حساب‌های بانکی هم سد مناسبی در مقابل کلاهبرداران و هکرها بوده است.

فرهودی افزود: البته پلیس فتا هم در این حوزه بیکار ننشسته و با تولید و نشر محتوای آموزشی در فضای مجازی و رسانه‌های رسمی و مورد اعتماد مردم توانسته نقش خوبی در کاهش تخلف‌ها و جرایم اینترنتی ایفا کند.
وی با تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی در حوزه فضای مجازی ادامه داد:‌ تبلیغات محیطی مقابله با جرایم سایبری در فضای شهری و برپایی کارگاه‌های ‌آموزشی از جمله اقدامات اثرگذار در این حوزه است که باید توسط صداوسیمای مرکز قزوین و همچینن سازمان تبلیغات اسلامی انجام شوند. همچنین سایر دستگاه‌های فرهنگی هم باید در این حوزه ورود جدی‌تری داشته باشند.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.