about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

اف بی آی ادعا کرده است که هکرهای ایرانی به تلافی خروج آمریکا از توافق هسته‌ای، حملات سایبری جدیدی را انجام خواهند داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به نقل از وبگاه "فری بیکن"، اف بی آی مدعی شده است که هکرهای ایرانی، احتمالا در واکنش به اقدام دولت ترامپ در خروج از توافق هسته ای، حملات سایبری جدیدی را علیه شبکه های دولتی و کسب و کارهای آمریکایی به راه خواهد انداخت.

پلیس فدرال آمریکا در یک آماده باش سایبری به شرکت ها و کسب و کارهای آمریکایی اعلام کرد: «اف بی آی بر این باور است فعالان سایبری خارجی جمهوری اسلامی ایران، احتمالا در پاسخ به خروج دولت آمریکا از توافق هسته ای، از فعالیت های شبکه ای رایانه ای علیه شبکه های رایانه ای مستقر در آمریکا استفاده می کنند.»

اف بی آی افزود: «هکرهای ایرانی احتمالا خروج آمریکا از توافق هسته ای را یک بهانه و توجیه برای حملات سایبری قلمداد خواهند کرد.»

اف بی آی مدعی شده است که از دسامبر 2011 تا اوت 2013 میلادی، دو سازمان مرتبط با دولت ایران حملات سایبری گسترده ای را علیه موسسات مالی آمریکا انجام داده اند. این حملات سایبری در واکنش به تحریم های آمریکا علیه اقتصاد ایران انجام شده است. در سال 2014 میلادی نیز به ادعای پلیس فدرال آمریکا، هکرهای ایرانی به شبکه های "ساندز کازینو" در لاس وگاس نفوذ کردند.

اف بی آی، در بیانیه خود در این زمینه افزود: «طی سال های 2016 و 2017 میلادی نیز هکرهای ایرانی حملات هماهنگ و گسترده ای را علیه شرکت ها، موسسات دانشگاهی و نهادهای دولتی آمریکا انجام دادند. اف بی آی از شرکت های آمریکایی خواسته است تا هرگونه فعالیت شبکه ای مشکوکی را گزارش دهند. هکرهای ایرانی در این حملات سایبری توانسته اند به اطلاعات محرمانه ای از کالج ها و دانشگاه های آمریکایی دست یابند.»

اف بی آی ادعا کرده است که هکرهای ایرانی با حمله به وبگاه های موسسات مالی آمریکا، دسترسی مشتریان به شبکه های رایانه ای این موسسات مالی را با اختلال روبرو کرده اند. به ادعای این نهاد امنیتی آمریکایی، روش های به کار گرفته شده از سوی هکرهای ایرانی برای حمله به زیرساخت های آمریکا طی سال های اخیر پیچیده تر شده است.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.