about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

جدیدترین تسلیحات جنگ سایبری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ سامانه‌های کنترل صنعتی و اسکادا1  «SCADA» به عنوان یک زیرساخت جدید برای حملات سایبری به‌حساب می‌روند. تابه‌حال اگر دو کشور با یکدیگر شروع به جنگ می‌کردند فعالیت خود را با ارسال بمب و موشک پیش می‌بردند و برای اولین بار زیرساخت‌های نظامی یکدیگر را هدف قرار می‌دهند. زمانی که کشورها حملات نظامی خود را پایان بدهند، با طرح و برنامه‌ریزی جدید و هدفمند زیرساخت‌های صنعتی یکدیگر را هدف قرار می‌دهند.
از زیرساخت‌های تأثیرپذیر در این حملات می‌توان به صنایع تولید برق، نفت و گاز و حتی سامانه‌های آب و فاضلاب اشاره کرد. امروزه برای اجرای این حملات، هکرها به صورت مخفیانه مانند حمله هکرها به زیرساخت‌های برق اوکراین، عمل می‌کنند. پس از هک زیرساخت‌های صنعت برق اوکراین، توسط مهندسی اجتماعی و حملات فیشینگ، برق 1.4 میلیون نفر از شهروندان این کشور، قطع شد. این حمله توسط یک سند آفیس آلوده ارسال شد و پس از قرار گرفتن روی زیرساخت برق اوکراین فعالیت خرابکارانه خود را شروع کرد.
معمولاً این بدافزارها فعالیت خود را توسط مهندسی اجتماعی شروع کرده و زیرساخت‌های صنعتی را هدف قرار می‌دهند. استاکس‌نت؛ یکی از بارزترین این بدافزارها است که روی سامانه‌های کنترل صنعتی قرار می‌گیرد. این بدافزار توسط آمریکا و اسراییل و برای حمله به زیرساخت‌های هسته‌ای ایران ساخته شد. پس از این مشخص شد که 20 درصد از سانتریفیوژهای تأسیسات هسته‌ای ایران باوجوداین بدافزار نابودشده‌اند.
اخیراً تحقیقات نشان می‌دهد پس از ورود آسیب‌پذیری در زیرساخت‌های شرکت جیپ کرایسلر «Chrysler Jeep» این شرکت فراخوان جمع‌آوری 1.4 میلیون از محصولات ارائه‌شده خود را داد. مشاهده می‌شود که هکرها توانایی کنترل فرمان و ترمز محصولات تولیدی این شرکت را از راه دور داشتند.
مثال دیگر هکینگ تیم است که یک آسیب‌پذیری در سامانه‌های کنترلی شبکه‌های ریلی را شناسایی کرده است که با استفاده از این آسیب‌پذیری، مهاجم می‌تواند قطار را از خط خارج کند.
نگرانی دیگر کشورها، قربانی شدن توسط کرم «Slammer» است که روی زیرساخت‌های گوناگونی مانند سرویس اورژانس، سامانه کنترل هوایی، سامانه آب، دستگاه‌های خودپرداز «ATM»، شبکه برق، نیروگاه‌های انرژی هسته‌ای و پردازش رایانه قرار می‌گیرد.

_____________________________________

1.سیستم کنترل صنعتی و اکتساب داده‌ها

 

تازه ترین ها
فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.

هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.