about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

جت‌های لیزری نیروی هوایی آمریکا به زودی با استفاده از اشعه‌های پرانرژی و نامرئیِ خارج شده از کانون‌های کوچک لیزری، اهداف دشمن را غیرفعال می‌کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ماشین ها و وسایل نقلیه تجهیز شده با جت های لیزری، یادآور شخصیت فیلم کاپیتان آمریکا است که به چنین سلاحی مجهز بود. روز 6 نوامبر 2017، آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریکا با شرکت Lockheed Martin قراردادی به ارزش 26.3 میلیون دلار جهت توسعه سلاح های لیزرهای با انرژی بالا، ابعاد کوچک و سبک برای سوار کردن روی جت های جنگنده امضا کرد. Lockheed Martin یک شرکت دفاعی فعال در زمینه هوافضا در شهر Bethesda از توابع Maryland است.

جت های لیزری موضوع جدیدی در زمینه نظامی نیست، اما سیستم های لیزری قدرتمند و موثر برای سوار شدن روی جت های جنگنده، حجیم و بسیار سنگین هستند. به علاوه، بیشتر این لیزرها برای استفاده های زمینی و دریایی محدود هستند، ولی این رویه در حال عوض شدن است.

در سال 2015 شرکت Lockheed Martin برای آزمایش امکان سوار کردن لیزرهای قدرتمند روی هواپیما، پروازهای آزمایشی را با استفاده از هواپیماهای تحقیقاتی مجهز به این نوع لیزرها انجام داد. آقای Rob Afzal، متخصص ارشد سیستم جت های لیزری در Lockheed Martin، در بیانیه ای گفت:

    اوایل سال جاری، ما یک لیزر کلاس 60 کیلو وات را روی یک وسیله نقلیه زمینی، متعلق به ارتش ایالت متحده نصب کردیم.

در جایی از کتاب «7 تکنولوژی که شیوه جنگیدن را عوض کرده اند» نوشته شده: آوردن سیستم لیزری به پلتفرم تست هواپیماها یک چالش جدید و متفاوت بوده و دیدن بلوغ این تکنولوژی در سفینه های فضایی بسیار هیجان انگیز است.

قرارداد آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریکا با شرکت Lockheed Martin در واقع بخشی از برنامه LANCE (پیشرفت های لیزری در زمینه ابعادِ نسل آینده) است که به دنبال ساخت یک لیزر با توان بالاست تا بتواند اهداف نظامیِ دشمن را از کار بیاندازد. برنامه LANCE علاوه بر تحقیق در زمینه سیستم های خنک کنندگی و هدف گذاری، محور اصلی مطالعات آزمایشگاهی نیروی هوایی آمریکا به اسم SHIELD را هم تشکیل می دهد.

برخلاف لیزرهای رنگی و گلوله مانندی که در فیلم جنگ ستارگان بین گروه ضربت و سربازان ضدشورش که به سمت عقب و جلو پرواز می کردند، دیده‌ایم، لیزرهای واقعی نامرئی هستند و با سرعت نور به سمت هدف حرکت می‌کنند. این سلاح ها می توانند در نابود و غیرفعال کردن راکت ها، هواپیماهای بدون سرنشین و وسایل نقلیه به کار برده شوند. گاهی حتی ممکن است کوچکترین علامتی از خسارت برجا نگذارند (برخی از لیزرها چاله هایی سوزانده شده روی اهداف خود بر جای می گذارند).

لاکهید مارتین (Lockheed Martin) زمانی را پیش بینی می کند که لیزرهای عادی با وزن بسیار کم ساخته می شوند. سربازان با این سلاح تجهیز شده و تهدیداتی که تا چند سال قبل اصلا وجود نداشت می توانند همه چیز را نابود کنند. برای مثال، ارتش آمریکا توانست با استفاده از این جت های لیزری، هواپیماهای بدون سرنشین و مواد منفجره ای را که قبلا با تسلیحات قدیمی منهدم نمی شد، با این سیستم غیرفعال و خنثی کند. هدف این کمپانی از تسلیحات قدیمی، پرتابه های فیزیکی مانند موشک و گلوله است.

آقای Doug Graham، معاون مسئول سیستم های موشکی و برنامه های پشرفته شرکت Lockheed Martin در بیانیه ای در سال 2015 اظهار داشت:

    طرح فوق العاده برجک لیزری، هواپیماهای تاکتیکتی را برای داشتن همان مزایایِ سیستم اسلحه لیزری در کشتی ها و وسایل نقلیه آماده می‌کند.

بر اساس مفاد قرارداد مورد اشاره، Lockheed Martin تا سال 2021 موظف به برنامه ریزی آزمایش های مربوط به نوعی اسلحه لیزری پیشرفته روی جت های جنگنده شده است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.