about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا قصد دارند نسل جدیدی از سامانه‌های تشخیص بیومتریک را تولید کنند که حتی با داده‌های بدون کیفیت نیز عملکردی بدون اشکال را به نمایش می‌گذارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ابزارهای تشخیص چهره و دیگر فناوری‌های بیومتریک در طول سال‌های گذشته پیشرفت قابل‌توجهی داشته‌اند؛ اما حتی بهترین آن‌ها نیز از سطح قابلیت اطمینان پایینی برخوردار است. برای نمونه حتی زمانی که یک فرد در مقابل دستگاه تشخیص چهره قرار بگیرد و مستقیماً به داخل دوربین نگاه کند هم احتمالاً ایجاد خطا وجود دارد.

سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا به دنبال دستیابی به نوعی فناوری هستند که امکان شناسایی سریع افراد از طریق دوربین‌های نصب شده روی پشت‌بام‌ها و پهپادها را فراهم می‌کند. این نوآوری جدید قادر است افراد را در شرایطی شناسایی کند که تشخیص آن برای نمونه‌های فعلی غیرممکن است.

سازمان ای‌آرپا (IARPA)، بازوی تحقیقاتی سیا و دیگر آژانس‌های اطلاعاتی، در تلاش هستند با دستیابی به داده‌های آموزشی باکیفیت‌تر و گران‌قیمت‌تر، سامانه‌هایی را ایجاد کنند که برای شناسایی افراد به انواع مختلفی از اطلاعات وابسته باشد.

برای رفع چالش یاد شده پروژه برابر (BRAIR) راه‌اندازی شد. هدف این طرح توسعه ابزارهایی است که نقاط بسیار مرتفع یا دور از دسترس اهداف را شناسایی کنند. این فناوری در صورت موفقیت توانایی دولت را در زمینه نظارت روی شهروندان، به واسطه داده‌های بیومتریک افزایش می‌دهد.

ای‌آرپا می‌خواهد تصاویر افراد از فاصله‌ای بیش از 300 متری و با زاویه بالای 20 درجه ثبت شوند. همچنین به مجموعه‌های داده‌های تحقیقاتی زیستی ثبت شده توسط پهپادها و دیگر اشیا پرنده دسترسی داشته باشد.

یکی از مقامات ای‌آرپا نوشت:

تحقیقات بیشتر در زمینه شناسایی بیومتریک و تشخیص از ارتفاع و محدوده بالا، ممکن است از زیرساخت‌های حیاتی، تأسیسات حمل‌ونقل، نیروهای نظامی و مرزی محافظت کنند.

ای‌آرپا در برگه درخواست اطلاعاتی (RFI) که منتشر کرده از گروه‌های خواسته است، مجموعه‌ای از داده‌ها را به وجود آورند که به فرایند آموزشی فناوری بیومتریک کمک کند. این مسئله باعث می‌شود تا سامانه‌ها حتی در شرایط غیر ایدئال نیز عملکرد مناسبی داشته باشند؛ زیرا بسیاری از داده‌های آموزشی امروزی دارای شرایط ایدئال بوده و روند آموزش را محدود می‌کنند.

از طرفی فناوری بالا نباید تنها به شناسایی یک نقطه وابسته باشد؛ بلکه ترکیبی از انواع داده‌ها را مانند چهره، الگوی حرکتی، قد و جنسیت را نیز در نظر خواهد گرفت.

 

تازه ترین ها
ایجاد
1404/02/13 - 07:46- آسیا

ایجاد مرکز کوانتومی در امارات

شرکت نورما قصد دارد با هدف حمایت از رشد هوش مصنوعی و امنیت سایبری، یک مرکز تحقیق و توسعه کوانتومی در امارات متحده عربی بسازد.

مارک
1404/02/13 - 07:40- هوش مصنوعي

مارک زاکربرگ: تبلیغات آینده بدون نیاز به آژانس‌ها با هوش مصنوعی ساخته می‌شود

مدیرعامل متا با تبلیغ قابلیت‌های هوش مصنوعی در زمینه تبلیغات، به‌طور علنی به جنگ با تیم‌های خلاق تبلیغاتی رفت.

هشدار
1404/02/13 - 07:34- سایرفناوری ها

هشدار کارشناسان نسبت به اعتماد صددرصدی به نتایج هوش مصنوعی

یک بررسی جدید نشان می‌دهد که تنها درصد کمی از کاربران، درستی نتایج تولیدشده توسط هوش مصنوعی مانند چت‌جی‌پی‌تی، جمنای و کوپایلوت را بررسی می‌کنند. کارشناسان درباره خطرات احتمالی اعتماد به هوش مصنوعی هشدار می‌دهند.