about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی NSA‌ از تمامی ترافیک اسکایپ

روزنامه آلمانی اشپیگل، به تازگی سندی را از آژانس امنیت ملی آمریکا منتشر کرده است که نشان می‌دهد این سازمان جاسوسی دسترسی کاملی به صدا، ویدئو، پیام‌های متنی و فایل‌های به اشتراک گذاشته شده کاربران اسکایپ داشته و از آنها جاسوسی کرده است.

دسترسی به اطلاعات اسکایپ، توسط حکمی از سوی یک دادگاه امنیت اطلاعات خارجی در ایالات متحده به تصویب رسیده و NSA نیز آن را به اجرا در آورده است. گفته می‌شود این جاسوسی جزیی از برنامه‌ای موسوم به PRISM بوده و به آژانس امنیت ملی آمریکا اجازه می‌دهد تا به اهداف امنیتی مشخص خود در اسکایپ دسترسی داشته باشد.

جمع آوری داده‌های اسکایپ در یک سند NSA مورخ آگوست 2012 تحت عنوان "راهنمای کاربری برای دسترسی به مجموعه داده‌های اسکایپ" منتشر گردید. جزئیات چگونگی شنود تماس صوتی انجام شده در اسکایپ، به وسیله سامانه نوکلئون (NUCLEON) آژانس در آن شرح داده شده است.

در این سند همچنین شیوه‌های یافتن چت‌های متنی و دیگر داده‌های رد و بدل شده بین کاربران هدف در پایگاه داده‌های " شبکه‌های اطلاعاتی دیجیتال " در سرویس PINWALE آژانس به کارکنان آموزش داده شده است.

 گفته می‌شود جمع‌آوری و شنود کامل تماس‌های صوتی اسکایپ، از ماه فوریه سال ٢٠١١ شروع شده است. آژانس از این زمان قادر بوده تا هر نوع تماس اسکایپی را که در شبکه تحت نظر رد و بدل شده و یا توسط کاربر مظنون انجام شده است را به طور کامل شنود کند.

نکته قابل توجه در این شنودها این است که با توجه به حکم دادگاه، شرکت مایکروسافت همکاری کاملی با آژانس داشته و کلید رمزگذاری داده‌ها را در اختیار آژانس قرار داده تا داده‌های شنود شده به آسانی رمزگشایی شوند.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.