about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی پلیس کانادا از کاربران تلفن همراه

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ گزارشی که دیروز در برخی رسانه‌ها منتشرشده نشان می‌دهد پلیس کانادا بین سال‌های 2010 تا 2012 از کلیدی خاص در تحقیقات جنایی خود برای استراق سمع و جاسوسی از کاربران گوشی‌های بلک‌بری استفاده کرده است. این کلید به‌طور خاص برای مطالعه پیام‌های کاربران خدمات پیام‌رسان بلاک بری موسوم به BBM به کار گرفته‌شده است.

هنوز مشخص نیست پلیس کانادا چگونه به این کلید دست‌یافته، زیرا در اسناد افشاشده بخش‌های مربوط به این موضوع سیاه شده و غیرقابل‌خواندن است. اما این اسناد نشان می‌دهد پلیس کانادا سروری را در شهر اتاوا برای شبیه‌سازی عملکرد گوشی‌های بلاک بری در اختیار داشته که قادر به دریافت پیام‌های کاربران تحت نظر بوده است.

سیستم یادشده سپس پیام‌ها را با استفاده از کلید اصلی خود پردازش و رمزگشایی می‌کرد. هنوز مشخص نیست استفاده از این سیستم در سال‌های بعد به چه شکلی ادامه یافته است. تعداد پیام‌های مورد استراق سمع قرارگرفته بلاک بری طی دو سال از سال 2010 تا 2012 بیش از یک‌میلیون مورد بوده است.

بلک‌بری برای مدتی از یک کلید رمزگذاری جهانی برای مخفی کردن محتوای پیام‌های BBM استفاده می‌کرد و مدعی بود از این طریق امنیت محتوای این پیام‌ها کاملاً تأمین می‌شود. اما حالا مشخص‌شده این ادعاها دروغی بیش نبوده است. البته جان چن مدیرعامل بلاک بری قبلاً هم اذعان کرده بود که این شرکت در شرایط خاص با مقامات قضایی و پلیس همکاری می‌کند. اما با افشای اسناد یادشده مشخص گردیده که این همکاری دائمی بوده است.

بلاک بری و پلیس کانادا پس از افشای این اسناد که واکنش‌های خشم‌آلود و گسترده‌ای را در افکار عمومی به همراه داشته، حاضر به موضع‌گیری نشده و سکوت کرده‌اند.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.