about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی نت فلیکس قلابی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ بدافزار تروجان Spynote RAT، در یک نرم‌افزار قلابی نت فلیکس یافت شده است. این بدافزار پس از نصب، به شکل مستمر به جاسوسی از فعالیت‌های کاربران می‌پردازد. به گفته شرکت زسکالر (Zscaler)، پس از نصب، بدافزار توانایی روشن کردن میکروفون و گوش دادن به تمامی مکالمات و صداهای اطراف را دارد. همچنین بدافزار می‌تواند آنتی‌ویروس گوشی را خاموش کند، فایلهایی را بین گوشی و سرور هک جابه‌جا کند؛ از صفحه تصویربرداری کند؛ لیست مخاطبین را مشاهده کند؛ پیام‌ها را بخواند و کنترل گوشی را در اختیار سرور هکر قرار دهد. درواقع این بدافزار قادر است گوشی شمارا سرقت نماید، درحالی‌که هنوز گوشی در دستان شماست! حتی هکر این قابلیت را دارد که با اجرای کد به‌طور مستقیم بر روی گوشی و استفاده از نقاط ضعف صفر روزه، گوشی شما را روت کند.
این بدافزار در ابتدا با آیکونی مشابه نرم‌افزار اصلی نت فلیکس در تلفن همراه شما ظاهر می‌شود، ولی به‌محض اجراشدن، آیکون خود را حذف می‌کند تا بدین‌وسیله کاربر را متقاعد کند که این نرم‌افزار پاک‌شده است، درحالی‌که به‌طور مخفی به ادامه فعالیت‌های خود می‌پردازد. این بدافزار خود را به سرویس تکمیل بوت اندروید |(BootComplete) متصل می‌کند تا اطمینان حاصل کند هرگاه گوشی راه‌اندازی شود، این بدافزار هم بارگذاری خواهد شد.
نمونه‌های مشابه این بدافزار، با آیکون تقلبی واتس‌آپ، یوتیوب، اینستاگرام، فیسبوک، فوتوشاپ، هات استار، پوکمون گو و حتی گوگل آپدیت نیز ساخته شده است. تنها در دوهفته آغازین سال 2017، بیش از 120 مورد مشابه از این بدافزار کشف‌شده است. کارشناسان امنیت سایبری میگویند: «روزگاری که ساخت بدافزارها نیازمند دانش نرم‌افزاری گسترده‌ای بود، گذشته است. امروزه، تازه‌کاران برنامه‌نویسی نیز می‌توانند بدافزارهایی تولید کنند که آماج حملات را شکل دهد. بسته‌های آماده برای بدافزار سازی موجود است که تنها با چند کلیک ساده می‌توانند بدافزارهای بسیار مخربی را تولید کنند. گوشی‌های هوشمند همه‌جا هستند و بدافزارهای آن‌ها نیز همه‌جا موجود است. به همین دلیل زسکالر شدیداً به همه توصیه می‌کند پیش از دانلود و نصب هر برنامه جدید، بیش‌ازپیش دقت نمایند و تا حد امکان، از نرم‌افزارهای ارائه‌شده توسط افراد ثالث دوری کنند.»

 

تازه ترین ها
نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

هک
1404/02/17 - 13:40- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.