about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی ماهواره‌های چینی و روسیه از خودشان

نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد ابزاری را توسعه داده است که امکان استفاده ارتش این کشور از ماهواره‌های چین، روسیه و اروپا را فراهم می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ هواپیماهای لاکهید یو-2 (Lockheed U-2) جاسوسی آمریکا که توانایی حرکت را در ارتفاع بسیار بالا و نزدیک به لبه جو زمین دارند، به تازگی به ابزار جدیدی مجهز شده‌اند. این ابزار نوعی ساعت است امکان دریافت مختصات موقعیت‌یاب جغرافیایی و ناوبری را از ماهواره‌های روسیه، چین و اروپا فراهم می‌آورد.

سامانه مذکور به عنوان ابزار پشتیبانی برای ماهواره‌های موقعیت‌یابی آمریکا (GPS) در محل‌هایی که سیگنال آن‌ها در دسترس نیست توسعه پیدا کرده است.

جیمز هولمز (James “Mike” Holmes)، رییس فرماندهی رزمی نیروی هوایی آمریکا گفت:

خلبان‌های یو-2 به کمک ابزار بالا علاوه بر ماهواره‌های موقعیت‌یاب جغرافیایی آمریکا به «BeiDou» چین، گلوناس روسیه (GLONASS) و گالیلئو اروپا (Galileo) دسترسی دارند؛ بنابراین حتی اگر کسی در سیگنال‌های موقعیت‌یاب جغرافیایی اختلال ایجاد کند، امکان اتصال به دیگران و ادامه ناوبری همچنان وجود دارد.

با وجود این که هولمز نام تولیدکننده ساعت‌ها را اعلام نکرد؛ اما گزارش‌ها نشان می‌دهند نیروی هوایی آمریکا در فوریه 2018، یک صد ساعت ناوبری «D2 Charlie» شرکت گارمین (Garmin) را خریداری کرده است.

گارمین در سال 2018 گفته بود:

ساعت D2 Charlie با همکاری خلبان‌هایی که از تجربه بالایی در انواع مختلف عملیات داشتند توسعه پیدا کرد. این ساعت‌ها دارای نقشه‌ای متحرک، رنگارنگ و پویا هستند که فرودگاه‌های، جاده‌ها، مسیرهای آبی، شهرها و بسیاری موارد دیگر را به منظور افزایش آگاهی موقعیتی به تصویر می‌کشند. همچنین زمانی که این ابزار به سیستم متصل می‌گردد، خلبان امکان مشاهده رادار آب‌وهوا را در بالای نقشه خواهد داشت.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/11/10 - 11:17- آسیا

هشدار پلیس دبی برای محافظت از اطلاعات شخصی

پلیس دبی به ساکنان هشدار داد که از اطلاعات شخصی خود در برابر کلاهبرداری سایبری محافظت کنند.

انتشار
1404/11/10 - 11:08- تروریسم سایبری

انتشار پیش‌نویس لایحه حفاظت سایبری ملی رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی پیش‌نویس لایحه حفاظت سایبری ملی را برای سازمان‌های ضروری در بخش‌های حیاتی منتشر کرد.

حمله
1404/11/10 - 10:44- جرم سایبری

حمله سایبری به کارخانه بزرگ نان روسیه

حمله سایبری به کارخانه بزرگ نان ولادیمیر روسیه، تحویل مواد غذایی را مختل کرد.