about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی سایبری چین از تایوان با گوشی های Xiaomi

به گزارش خبرگزاری رویترز، دولت کشور تایوان در یک ضرب العجل سه ماهه تصمیم دارد تا بررسی های امنیتی لازم را بر روی مدل های مختلف Xiaomi انجام دهد، چرا که برخی از خبرهای امنیتی حاکی از آنست که این شرکت چینی از طریق محصولات خود به جاسوسی از کاربران تایوانی پرداخته و اطلاعات کاربران را به سرورهای واقع در چین ارسال می کند.

در همین ارتباط جین شیان لو، مدیر کمیسیون ارتباطات ملی تایوان می گوید: "دولت مصمم است تا با به کار گرفتن کارشناسان امنیتی زبده، نحوه کارکرد گوشی های چینی و نحوه ذخیره سازی اطلاعات و ارسال آنها به سرورهای مربوطه را تحت بررسی قرار دهد."

دولت و شرکت های مخابراتی چین همواره به جاسوسی سایبری و جاسوسی صنعتی متهم می شوند. نمونه بارز آن، اتهاماتی است که از سوی مقامات دولتی ایالات متحده مطرح می شوند و حتی اقدامات امنیتی در غرب تا حدی پیش می رود که استفاده از این گوشی ها در مکان های دولتی ممنوع می باشد.

در سال ۱۹۴۹ در پی شکست در جنگ داخلی چین و با درگرفتن انقلاب کمونیستی در این کشور، دولت جمهوری چین از آن هنگام تاکنون اداره این سرزمین را برعهده دارد و همواره نزاع بین دو کشور بر سر آینده حکومتی تایوان وجود داشته است. به نظر می رسد که در صورت آشکار شدن واقعیت جاسوسی گوشی های چینی در تایوان، درگیری بین حکومت های این دو کشور شدت بیشتری را به همراه داشته باشند.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.