about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققان اظهار داشتند که دولت رواندا از جاسوس‌افزار «NSO» علیه روزنامه‌نگار و همسر بلژیکی‌اش استفاده کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ براساس گزارش رسانه‌های بلژیکی، سرویس اطلاعات نظامی این کشور معتقد است که یک روزنامه‌نگار بلژیکی به نام پیتر وِرلیندن (Peter Verlinden) و همسرش ماری باموتیس (Marie Bamutese) مورد حمله نرم‌افزارهای جاسوسی ساخته شده به‌وسیله گروه «NSO» اسرائیل قرار گرفته‌اند که احتمالاً به دستور دولت رواندا بوده است.

«Le Soir» و «Knack»، 2 روزنامه بلژیکی و بخشی از کنسرسیوم رسانه‌ای جهانی هستند که ادعاهایی مبنی بر استفاده گسترده از نرم‌افزار پگاسوس شرکت اسرائیلی منتشر کرده‌اند و گزارش دادند که سرویس اطلاعات و امنیت عمومی بلژیک (SGRS) معتقد است که تلفن‌های پیتر وِرلیندن و ماری باموتیس با استفاده از فناوری NSO هک شده‌اند.

در تحقیقات منتشر شده در ماه ژوئیه سال جاری، NSO متهم به فروش این جاسوس‌افزار به دولت‌های آذربایجان، بحرین، قزاقستان، مکزیک، مراکش، رواندا، عربستان سعودی، مجارستان، هند و امارات متحده عربی شد که از آن برای هک کردن تلفن‌های مخالفان، روزنامه‌نگاران و فعالان حقوق بشر استفاده کردند.

پس از افشای این گزارش، اطلاعات نظامی بلژیک فهرستی از قربانیان احتمالی تهیه و تلفن‌های آنها را از نظر علائم حمله سایبری بررسی کرد.

در گزارش 4 صفحه‌ای سرویس امنیت و اطلاعات عمومی بلژیک، ارزیابی شده به‌وسیله 2 روزنامه بلژیکی، آمده است :

«با توجه به اینکه تحقیقات کامل هنوز ادامه دارد، سرویس ما احتمال می‌دهد که پیتر وِرلیندن و ماری باموتیس مورد حمله نرم‌افزار پگاسوس قرار گرفته باشند. با توجه به زمان نفوذ و ماهیت افراد هدف، سرویس اطلاعات و امنیت عمومی بلژیک ارزیابی می‌کند که چنین نفوذی به احتمال زیاد به‌وسیله رواندا آغاز شده است.»

به گفته کارشناسان، نرم‌افزار جاسوسی پگاسوس می‌تواند دوربین یا میکروفون تلفن را روشن و داده‌های آن را جمع‌آوری کند؛ این جاسوس‌افزار پس از افشای فهرستی از حدود 50 هزار هدف احتمالی نظارتی در سراسر جهان به گروه‌های حقوق بشری، در مرکز طوفان قرار گرفته است؛ ظاهراً وِرلیندن به دلیل حرفه طولانی مدت خود به عنوان روزنامه‌نگار متخصص در آفریقای مرکزی مورد هدف رواندا قرار گرفته است.

این روزنامه‌نگار بلژیکی در واکنش به پروژه پگاسوس اظهار داشت :

«با توجه به رابطه من با دولت رواندا، واقعاً تعجب نمی‌کنم این کشور در تلاش است تا دریابد که من و همسرم چه می‌کنیم. در سال‌های اخیر، ما مورد انتقاد ترول‌های اینترنتی در رسانه‌های اجتماعی قرار گرفته‌ایم. در سال 2018، ما شکایتی را برای افترا ثبت کردیم. به عبارت دیگر، ما به رژیم رواندا عادت کرده‌ایم.»

وی تا سال 2019 به مدت 32 سال در صداوسیمای عمومی بلژیک کار می‌کرد. باموتیس نیز پناهنده سابق رواندا با ملیت بلژیکی است.

در این میان شرکت اسرائیلی NSO تأکید کرد که نرم‌افزارش فقط برای مبارزه با تروریسم و ​​جنایات دیگر در نظر گرفته شده و لیست هدف گزارش شده مربوط به این شرکت نیست.

هفته گذشته، یائیر لاپید (Yair Lapid)، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی انتقادات خود را از مقررات اسرائیل در مورد گروه NSO مطرح کرد و قول داد که نرم‌افزار جاسوسی بحث برانگیز شرکت اسرائیلی برای اهداف نادرست استفاده نخواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.