about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی در قالب نرم‌افزار اندروید


به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ محققان امنیت سایبری روسیه تروجانی کشف کرده‌اند که شامل بدافزار و جاسوس‌افزاری است که در 104 نرم‌افزار اندرویدی ارائه‌شده در فروشگاه اندروید گوگل، پنهان‌شده است. این تروجان بیش از 3.2 میلیون بار روی گوشی قربانیان بارگذاری شده است. این تروجان که Android.Spy.277 نام‌گرفته است می‌تواند از طریق بازی‌های اندرویدی به نرم‌افزارهای پیام‌رسانی، ویرایش تصویر، پخش ویدئو و دیگر نرم‌افزارهای کاربردی دسترسی داشته باشد. با دانلود شدن این تروجان، کار جمع‌آوری حجم عظیمی از اطلاعات را که شامل اطلاعات جغرافیایی کاربر، آدرس جیمیل، شماره تلفن‌های فعالی که به تلفن هوشمند کاربر وصل شده‌اند و دیگر اطلاعات مهم می‌شود، شروع می‌کند. وظیفه این تروجان از کار انداختن گوشی کاربر نیست بلکه به‌آرامی و از طریق نرم‌افزارهای کاربردی به سرقت اطلاعات می‌پردازد.
هرزمانی که کاربر اقدام به اجرای نرم‌افزارهای آلوده می‌کند، این تروجان اقدام به ارسال اطلاعات جمع‌آوری‌شده به سرور هکر می‌کند. این کار از طریق زیرساخت‌های نرم‌افزار آلوده انجام می‌شود و ممکن است به‌صورت یک تبلیغات پاپ‌آپ ظاهر شود و یا به‌صورت لینک کوتاه در صفحه گوشی هوشمند قرار داده شود و زمانی که روی آن‌ها کلیک شود به وبگاه‌های مخربی متصل می‌شود. این تبلیغات همچنین کاربر را متقاعد می‌کنند که گوشی همراه آن‌ها دچار مشکلاتی است و باید نرم‌افزارهای پیشنهادی را که مملو از بدافزارها است، دانلود و نصب کنند و این کار باعث آلوده شدن بیشتر کاربر می‌شود، به‌طور مثال به کاربر هشدار می‌دهد که باتری گوشی همراه صدمه‌دیده و بیش‌ازحد داغ می‌کند.

 


درصورتی‌که کاربر تلاش به حذف نرم‌افزار آلوده کند، تروجان نرم‌افزارهای دیگری روی گوشی نصب می‌کند که می‌توانند ادامه کار تروجان را انجام دهند و بدین ترتیب فعالیت جاسوسی در قالب نرم‌افزار دیگری ادامه می‌یابد. متخصصان می‌گویند که می‌توان با دانلود نرم‌افزار Dr Web Android و نصب آن مشکل این تروجان را حل کرد.
 

 

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .