about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی تلفن های هوشمند چینی

تلفن های هوشمند کشور چین این روزها به فروش بالایی در دنیا دست یافته اند. Star N9500 یکی از محبوب ترین تلفن های هوشمند چینی است. اخیرا محققان امنیتی آلمان اعلام کرده اند که در این تلفن همراه بدافزاری به طور پیش فرض نصب شده است. این بدافزار به شرکت سازنده اجازه می دهد تا از داده های شخصی کاربران و مکالمات آن ها جاسوسی کند.

تازه ترین اتهام نیز مربوط به محبوبترین برند چینی، Xiaomi می شود. این کمپانی متهم به جاسوسی از اطلاعات کاربران از جمله پیام کوتاه و عکس شده است. اطلاعات کاربران به سروری در Beijing چین ارسال می شود.

Xiaomi امسال تلفن همراه Redmi Note را به کاربران عرضه کرد. این گوشی تقریبا تمامی امکانات محبوب ترین تلفن های هوشمند را دارا است. اما محققان امنیتی دریافته اند که این تلفن به طور متوالی با IP خاصی در Beijing چین ارتباط برقرار می کند. Redmi Note همواره سعی می کند تا این ارتباط را حفظ کند حتی بعد از اینکه سرویس MiCloud آن را قطع می کنید.

هم چنین این ارتباط تنها از طریق WiFi و از نوع Handshake با سرور است. این ارتباط حتی بعد از پاک کردن سیستم عامل اندروید و نصب نسخه جدیدتر آن نیز برقرار می شود.

محققان امنیتی هم چنین اعلام کرده اند، تلفن های همراه Xiaomi داده های شخصی کاربران و دیگر اطلاعات مهم را به سرور “api.account.xiaomi.com” که در چین مستقر است، ارسال می کند. این اطلاعات شامل شماره های  IMEI/IMSI، لیست مخاطبین و پیام های کوتاه می شود.

 

قبلا چین کمپانی های گوگل، فیسبوک، مایکروسافت و اپل را متهم به جاسوسی کرده بود. حالا باید دید کشور چین چه پاسخی خواهد داد؟

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد