about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

از مدت ها پیش برخی کارشناسان امنیتی بر این باور بودند که تعدادی از برنامه های تلفن همراه از میکروفون گوشی برای جاسوسی از محیط اطراف استفاده می کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛  حالا مشخص شده که مساله سواستفاده اپلیکیشن های تلفن همراه از گوشی های هوشمند بسیار فراتر از این مساله است و برخی از این برنامه ها حتی برای ضبط ویدئو از نمایشگر گوشی طراحی شده اند.

بررسی های محققان دانشگاه نورت ایسترن در بوستون نشان می دهد که اگر چه برنامه های مورد بررسی شده توسط این پژوهشگران برای استراق سمع و جاسوسی صوتی مورد استفاده نبوده اند، اما سواستفاده های بزرگتری با استفاده از گوشی های هوشمند رخ می دهد.

این بررسی طی مدت حدودا یک سال و با بررسی هزاران برنامه تلفن همراه رخ داده است. در مجموع ۱۷۲۶۰ برنامه اندرویدی طی این بررسی مورد توجه بوده اند و برای این کار از ۱۰ گوشی اندرویدی مختلف استفاده شده است.

برنامه خودکاری که برای انجام این بررسی طراحی شده بود در صورت ارسال فایل های چندرسانه ای توسط هر یک از برنامه های نصب شده بر روی گوشی به خارج از آن محققان را از این امر مطلع می کرد.

در جریان این بررسی اپلیکیشن فیس بوک و بیش از ۸۰۰۰ برنامه دیگر که اطلاعاتی برای فیس بوک ارسال می کنند هم مورد بررسی قرار گرفتند.

مهم ترین مساله نگران کننده در مورد برخی اپلیکیشن ها ضبط تصاویر ویدئویی از محتوای نمایشگر گوشی و ارسال این تصاویر برای برنامه های ثالث بوده است.

به عنوان مثال می توان به برنامه GoPuff اشاره کرد که برنامه ای برای خرید و سفارش آنلاین غذاست، اما در عمل تصاویر تعاملات کاربر با برنامه یادشده را ضبط می کند و آنها را برای یک شرکت تحلیل داده های همراه به نام Appseeارسال می کند. در سیاست حریم شخصی این شرکت اشاره ای به چنین اقدامی نشده و آنها بعد از دریافت تذکراتی در مورد این اقدام خود سیاست حریم شخصی خود را به روز کرده و در مورد این مساله اطلاع رسانی کردند.

این کارشناسان هشدار می دهند کاربران باید در زمان نصب برنامه های مختلف بر روی گوشی های خود دقت کافی داشته باشند و از نصب برنامه هایی از منابع نامعتبر خودداری کنند.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.