about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مرکز تحقیقاتی Consumer Reports بعد از بررسی اپلیکیشن‌های گوگل میت، مایکروسافت تیمز و وبکس به این نتیجه رسید که این ها اطلاعات کاربران را جمع‌آوری ‌می‌کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ مرکز تحقیقاتی Consumer Reports بعد از بررسی سیاست‌های حریم خصوصی مربوط به اپلیکیشن‌های ویدیوکنفرانس گوگل میت، مایکروسافت تیمز و وبکس (WebEx) به این نتیجه رسید که احتمالاً این اپلیکیشن‌ها بیشتر از آن چیزی که به نظر ‌می‌رسد، اطلاعات کاربران را جمع‌آوری ‌می‌کنند.

درواقع، این اپلیکیشن‌ها که در این روزها و به دلیل شیوع کرونا و خانه‌نشینی، استفاده از آن‌ها در میان کاربران افزایش‌یافته، چندان هم امن نیستند. بااین‌حال، کاربران با اعلام موافقت خود در خصوص سیاست‌های حریم خصوصی این اپلیکیشن‌ها، این اجازه را به شرکت‌هایی همچون گوگل، مایکروسافت و غیره ‌می‌دهند تا به بخش زیادی از اطلاعات شخصی‌شان دسترسی داشته باشند.

طبق اطلاعات گزارش مذکور، هر سه شرکت نامبرده، این اجازه را خود ‌می‌دهند تا اطلاعاتی از قبیل تاریخچه تماس‌های تصویری، مدت‌زمان برقراری تماس، افراد شرکت‌کننده در ویدیوکنفرانس‌ها و آدرس IP افراد را گردآوری کنند.

با توجه به گسترش استفاده از اپلیکیشن‌های ویدیوکنفرانس در طی ماه‌های اخیر، اقدامات و بررسی‌های زیادی در خصوص امنیت اطلاعات و حفاظت از اطلاعات شخصی کاربران این ابزارها صورت گرفت. نتایج حاکی از آن بود که نه‌تنها نگرانی‌ها پیرامون اپلیکیشن زوم و پدیده Zoombombing وجود دارد، بلکه شرکت‌هایی همچون گوگل، مایکروسافت و سیسکو نیز در این زمینه قابل‌اعتماد نیستند و اطلاعات کاربران خود را جمع‌آوری ‌می‌کنند.

متأسفانه هیچ‌کدام از شرکت‌های نامبرده، جزییاتی را در خصوص نوع اطلاعاتی که از کاربران گردآوری ‌می‌کنند و یا نحوه استفاده از آن‌ها ارائه نداده‌اند. در گزارش Consumer Reports آمده است که این احتمال وجود دارد، اطلاعات گردآوری‌شده با آنچه بیشتر توسط این شرکت‌ها توسط سایر سرویس‌ها گردآوری‌شده، ادغام‌شده و برای هر کاربر یک پروفایل شخصی که حاوی انواع اطلاعات است، تشکیل‌شده باشد.

در واکنش به گزارش Consumer Reports، هر سه شرکت اعلام کردند که تنها در صورت درخواست کاربر مبنی بر ضبط ویدیوکنفرانس‌ها، تماس‌ها ضبط و یا متن گفت‌وگوها پیاده ‌می‌شوند و از این اطلاعات به‌طور مستقیم برای تبلیغات استفاده نمی‌شود.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.