about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی آمریکا از پیامک‌های مردم دنیا

به گزارش سایبربان به  نقل فارس، شبکه خبری راشاتودی در خبری فوری اعلام کرد که جدیدترین اسناد افشا شده توسط ادوارد اسنودن، تحلیلگر سابق سازمان سیا نشان می‌دهد آژانس امنیت ملی آمریکا روزانه صدها میلیون پیامک در سر تا سر دنیا را ذخیره می‌کند. 

به گزارش سایبربان به  نقل فارس، شبکه خبری راشاتودی در خبری فوری اعلام کرد که جدیدترین اسناد افشا شده توسط ادوارد اسنودن، تحلیلگر سابق سازمان سیا نشان می‌دهد آژانس امنیت ملی آمریکا روزانه صدها میلیون پیامک در سر تا سر دنیا را ذخیرع می‌کند. 

این خبر در حالی منتشر شده که باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا قرار است تا ساعاتی دیگر درباره تغییراتی در ساختار برنامه‌های آژانس امنیت ملی صحبت کند که افشای جاسوسی‌های آن به جنجال‌های گسترده‌ای انجامید. 
 
روزنامه نیویورک‌تایمز نیز روز گذشته گزارش داد، آژانس امنیت ملی آمریکا نرم‌افزاری را در صد هزار رایانه در سراسر جهان، غیر از آمریکا نصب کرده که به واشنگتن اجازه می‌دهد عملیات نظارتی بر این رایانه‌ها را انجام دهد. 
 
این روزنامه با نقل اسناد آژانس امنیت ملی آمریکا، کارشناسان رایانه و مقامات آمریکایی در گزارش خود درباره استفاده از فناوری مخفیانه‌ای نوشت که از امواج رادیویی برای دسترسی به رایانه‌هایی استفاده می‌کند که سایر کشورها می‌کوشند آنها را از جاسوسی و حملات سایبری مصون نگه دارند. این شبکه نرم‌افزاری می‌تواند مسیری دیجیتال برای انجام عملیات سایبری نیز ایجاد کند. 
 
همچنین آژانس امنیت ملی آمریکا سال‌هاست از این فناوری استفاده می‌کند. این فناوری متکی به امواج رادیویی است که از بُردهای کوچک و کارت‌های یو‌اس‌بی نصب شده در این رایانه‌ها منتقل می‌شود. البته آژانس امنیت ملی آمریکا این اقدام را «دفاع فعال» نامیده است و از این فناوری برای نظارت بر یگان‌های ارتش چین، ارتش روسیه، کارتل‌های مواد مخدر و نهادهای تجاری در اتحادیه اروپا و شرکای آمریکا نظیر عربستان، هند و پاکستان در مبارزه با تروریسم استفاده می‌کند. 
 
حتی اگر این رایانه‌ها به اینترنت متصل نباشند این نرم‌افزار می‌تواند وارد رایانه‌ شود و اطلاعات را تغییر دهد. همچنین اطلاعات به ایستگاه تقویت امواج ارسال می‌شود که آژانس‌های جاسوسی می‌توانند چندین مایل دورتر از مورد هدف بر پا کنند. در بیشتر این موارد، سخت‌افزار رادیویی باید توسط یک جاسوس، سازنده یا کاربر بی‌اطلاع در رایانه نصب شود.
 
تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.