about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی آمریکا از پاکستان

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، طبق گزارشی در یکی از وب‌سایت‌های پاکستان، آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) از الگوهای مورداستفاده‌ی پاکستان از اینترنت جاسوسی می‌کرد.
تعداد این الگوها ۱۳٫۵ میلیارد ذکر شده است. همچنین GCHQ نیز از سیستم‌عامل به‌کاررفته در روترهای سیسکو برای جاسوسی از پاکستان استفاده می‌کرد. این روترها بر روی کانون‌های اینترنت قرار می‌گرفتند و هم‌اکنون نیز انگلیس توانایی جاسوسی از کاربران اینترنت در پاکستان را دارد.
در این گزارش در مورد هدایت ترافیک اینترنت به‌سوی سیستم‌های جاسوسی و استفاده از آسیب‌پذیری‌های سیستم‌عامل سیسکو هشدار داده شده است.
گذشته از این‌ها در گزارش مذکور به این مطلب اشاره‌شده است که اطلاعات به‌دست‌آمده از کاربران پاکستانی ممکن است به‌سوی بخش تحقیقاتی و تحلیل هندوستان (Research and Analysis Wing) و سایر مراکز ضد پاکستان فرستاده شود. لازم به ذکر است که این بخش به دلیل جنگ هند و پاکستان در سال ۱۹۵۶ ایجاد شد. در پایان گزارش مذکور آمده است که ارتش پاکستان باید واحد مخصوصی را برای مبارزه با جاسوسی سایبری در این کشور ایجاد کند. نکته‌ی مهم است که اخیراً هکرهای پاکستانی وب‌سایت موسسه فناوری هند (National Institute of Technology) را هک کردند و صفحه‌ی نخست آن را تغییر دادند.
در آخر باید گفت ازآنجایی‌که هند در فضای مجازی شریک آمریکاست و از طرفی هم با پاکستان در این زمینه رابطه‌ی خوبی ندارد، لذا به نظر می‌رسد که احتمالاً آمریکا از طریق جاسوسی از پاکستان و ارسال اطلاعات آن به مراکزی در هند، به شریک خود کمک می‌کند. در اینجا به این نکته پی می‌بریم که کشورها در جنگ سایبری با همکاری یکدیگر و از طریق شریکانشان با رقبای خود درگیر می‌شوند.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.