about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ثبت رکوردی جدید از اندروید

طبق تحقیقات کمپانی گارتنر، در سال ۲۰۱۳ بیش از ۱ میلیارد دستگاه اندرویدی به فروش رفته و کاربران، این سیستم‌عامل را بر سایر رقبای آن ترجیح داده‌اند.

طبق تحقیقات کمپانی گارتنر، در سال ۲۰۱۳ بیش از ۱ میلیارد دستگاه اندرویدی به فروش رفته و کاربران، این سیستم‌عامل را بر سایر رقبای آن ترجیح داده‌اند. در این رده‌بندی ویندوز با رقمی معادل ۳۵۹ میلیون خرید در رتبه دوم جای گرفته است. سیستم‌عامل‌های Mac OS/iOS نیز با فاصله‌ای کم و با رقم ۳۴۴ میلیون انتخاب از سوی کاربران در جایگاه سوم قرار داشته و در تعقیب ویندوز می‌باشد.
طبق گزارش گارتنر، اندروید به لطف حضورش در محصولاتی با قیمت مقرون به صرفه‌تر از محصولات اپل، توانسته است با در اختیار داشتن چیزی نزدیک به ۲ میلیارد دستگاه در میان کاربران نهایی، در این زمینه نیز رکورددار باقی بماند. تحلیلگر گارتنر در این رابطه می‌گوید: “بدون شک حجم و ارزش معاملات برابر نیست؛ چرا که کاربران اندرویدی قدرت انتخاب بیشتری برای تصمیم‌های کم هزینه‌تر به نسبت محصولان گران‌قیمت اپل دارند. اندروید تعداد ۱٫۹ میلیارد دستگاه در حال استفاده را برای خود سال ۲۰۱۴ حفظ خواهد نمود و در مقابل اپل نیز ۶۸۲ میلیون دستگاه دارای سیست‌عامل‌های اپل (IOS/MAC) را در اختیار خواهد گرفت.”
گارتنر اعلام کرده است که میزان فروش سیستم‌عامل بلک‌بری نیز از ۲۴ میلیون دستگاه در سال ۲۰۱۳ به ۱۵ میلیون دستگاه در سال ۲۰۱۴ کاهش خواهد یافت. این در حالی است که سیستم‌عامل کروم، وضعیتی متفاوت را تجربه خواهد کرد و میزان فروش آن از ۱٫۸ میلیون دستگاه در سال ۲۰۱۳ به ۴٫۷ میلیون دستگاه در سال ۲۰۱۴ افزایش خواهد یافت.
پیش‌بینی می‌شود در سال جاری، در میان تمامی گجت‌ها، تلفن‌های هوشمند با ۱٫۹ میلیارد فروش، بیشترین فروش را  تجربه کنند. تبلت‌ها نیز رقم فروش خود را به ۲۶۳ میلیون دستگاه ارتقا خواهند داد. UltraMobileها (دستگاه‌های ترکیی و تاشو)  نیز رقم فروش خود را از ۱۷ میلیون دستگاه در سال گذشته به ۳۹ میلیون دستگاه در سال جاری افزایش می‌دهند. استقبال از رایانه‌های رومیزی و نوت‌بوک‌ها نیز با شیب کمی، کماکان در حال سقوط بوده و رقم خریدهای پیش‌بینی شده برای این محصولات از ۳۰۰ میلیون دستگاه در سال ۲۰۱۳ به ۲۷۷ میلیون دستگاه در سال جاری تنزل خواهد یافت.
همچنین مجموع خریدهای پیش‌بینی شده برای رایانه‌های رومیزی، تلفن‌های همراه ، تبلت و دستگاه‌های UltraMobile، در سال ۲۰۱۴، دو و نیم میلیارد مورد می‌باشد که ۷٫۷ درصد رشد را نسبت به سال ۲۰۱۳ نشان می‌دهد.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.