about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

تیک‌تاک در جدیدترین گزارش عملکرد خود اعلام کرد در نیمه‌ی نخست سال جاری میلادی، بیش از ۱۰۴ میلیون ویدئو را به‌دلیل نقض قوانین از پلتفرمش حذف کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، تیک‌تاک که درحال‌حاضر جزوی از شرکتی چینی بایت‌دنس است، چند ماه دشوار را تجربه کرده و بارها تا مرز مسدودشدن در ایالات‌متحده‌ی آمریکا پیش رفته است. آخرین‌بار یکشنبه‌ی گذشته دونالد ترامپ قصد داشت تیک‌تاک و وی‌چت را مسدود کند؛ اما یکی از قاضی‌های آمریکایی اجازه‌ی چنین کاری را صادر نکرد.
در میان تمامی اخبار، تیک‌تاک ساعاتی پیش گزارشی جدید با محوریت شفاف‌سازی درباره‌ی فعالیت‌هایش منتشر کرد. آمار تیک‌تاک نشان می‌دهد در نیمه‌ی نخست سال جاری میلادی، بیش از ۱۰۴٫۵ میلیون ویدئو در این پلتفرم به‌دلیل نقض قوانین از دسترس خارج شده‌اند. به‌علاوه، تقریباً ۱،۸۰۰ درخواست حقوقی در تیک‌تاک ثبت‌شده و این پلتفرم ۱۰،۶۰۰ بار اخطار نقض قانون کپی‌رایت دریافت کرده است. بسیاری از تحلیلگران معتقدند تیک‌تاک بستری برای تولید ویدئوهایی مغایر با قوانین ارائه می‌دهد. بااین‌حال، اپلیکیشن یادشده به‌منظور کاهش ویدئوهای غیرقانونی، راهکار جدیدی معرفی کرد تا بتواند با محتوای مضر مقابله کند.
گفتنی است دولت ایالات‌متحده با مطرح کردن موضوع امنیت ملی، قصد دارد تیک‌تاک را مسدود کند. در نگاه اول، این موضوع مشکل بزرگ تیک‌تاک به‌حساب می‌آید؛ باوجوداین، تیک‌تاک همچون دیگر شبکه‌های اجتماعی با مشکلات دیگری نیز مواجه است. یکی از مشکلاتی که مدیران تیک‌تاک با آن مواجه‌اند، این است که در پلتفرمشان ویدئوهای غیرقانونی و مضر متعددی به اشتراک گذاشته می‌شود. این مشکل همچنان با تیک‌تاک همراه است و مدیران شرکت باید راه چاره‌ای بیندیشند؛ زیرا ادامه یافتن آن ارتباطی به سرنوشت تیک‌تاک در خارج از چین ندارد.
در اوایل سال جاری میلادی، تیک‌تاک «مرکز شفافیت» جدیدی در ایالات‌متحده باز کرد و گفت این مرکز به متخصصان امکان می‌دهد ساده‌تر فعالیت‌های تیک‌تاک و نحوه‌ی مدیریت محتوا را در آن بررسی کنند. تیک‌تاک در گزارش جدیدش گفت تعداد کل ویدئوهای حذف‌شده در نیمه‌ی نخست ۲۰۲۰ به ۱۰۴ میلیون و ۵۴۳ هزار و ۷۱۹ ویدئو می‌رسد و این ویدئوها کمتر از ۱ درصد کل ویدئوهای بارگذاری‌شده در این بازه‌ی زمانی هستند. در ۶ ماه اخیر نیز، تعداد ویدئوهایی که تیک‌تاک به‌دلیل نقض قوانین از دسترس خارج کرده، بیش از دوبرابر شده است. ناگفته نماند در نیمه‌ی دوم سال ۲۰۱۹، تیک‌تاک بیش از ۴۹ میلیون ویدئو را از دسترس خارج کرد که تعداد کل ویدئوهای حذف‌شده کمتر از ۱ درصد کل ویدئوها بود.
تیک‌تاک گفت ۹۶٫۴ درصد از کل ویدئوهای غیرقانونی در نیمه‌ی نخست ۲۰۲۰،‌ پیش از گزارش دیگران حذف شدند. همچنین، ۹۰٫۳ درصد از این ویدئوها پیش از بازدید، از پلتفرم حذف شدند. دراین‌بین، نکته‌ی مهم این است که تیک‌تاک نمی‌گوید چگونه این ویدئوها را شناسایی کرده است؛ ازطریق سیستم‌های مدیریتی خودکار یا ناظران انسانی یا شاید ترکیبی از هر دو. طبق اعلام تیک‌تاک، اکثر ویدئوهای حذف‌شده در دسته‌ی ویدئوهای برهنگی بزرگ‌سالان یا فعالیت‌های جنسی بوده‌اند (۳۰٫۹ درصد از کل ویدئوهای حذف‌شده). گفتنی است دیگر ویدئوهای حذف‌شده در دسته‌هایی همچون فعالیت‌های مجرمانه، خودکشی، خودزنی، محتوای خشن، نفرت‌پراکنی و فعالیت‌های خطرناک بوده‌اند. البته بعضی از ویدئوها ممکن است در بیش از یک دسته جای گیرند. 

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.