about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تیک‌تاک به دنبال شکایت از ترامپ

شرکت تیک‌تاک پس از منع استفاده از این نرم‌افزار در آمریکا به دنبال شکایت از دولت ترامپ است.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ در روزهای اخیر دونالد ترامپ دستورالعمل منع هرگونه معامله با شرکت تیک‌تاک را امضاء کرده بود و حالا گزارش‌های جدید حاکی از آن است که شرکت تیک‌تاک در قبال این اقدام، به دنبال شکایت از دولت ترامپ است.

بر اساس گزارش رادیو سراسری آمریکا (NPR) شرکت تیک‌تاک به‌زودی با به چالش کشیدن این دستور قصد دارد از دولت ترامپ شکایت کند. یک منبع آگاه در این رابطه اعلام کرد، دادخواست این شکایت در دادگاه کالیفرنیا تشکیل خواهد شد.

شرکت تیک‌تاک در دادخواست خود مدعی است، این دستور ترامپ غیرقانونی بوده؛ زیرا فرصت پاسخ‌گویی به این شرکت داده نشده است.

همچنین این شرکت چینی مدعی است دلایل ذکرشده در دستور ترامپ، بی‌اساس هستند و دستور ترامپ بر اساس حدس و گمان است و مبتنی بر حقایق نبوده و تنها تکرار لفاظی در مورد چین است.

گرچه کاخ سفید در این مورد اظهارنظر نکرده بود؛ اما به نقل از سخنگوی کاخ سفید جاد دیر (Judd Deere) گفته‌شده:

دولت در برابر مردم آمریکا متعهد است تا از زیرساخت‌های حیاتی، امنیت و سلامت عمومی و همچنین امنیت ملی و اقتصادی در برابر تهدیدات سایبری محافظت کند.

شرکت تیک‌تاک اخیراً در کشورهای دیگر هم مورد هجمه قرارگرفته است. هند هم به دلایل مشابه استفاده از تیک‌تاک را منع کرده که در دستور ترامپ نیز به این موضوع اشاره‌شده است. حال باید دید سرانجام این شکایت چه خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.