about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان نظرات خود را در مورد هیئت مدیره جدید امنیت سایبری آژانس امنیت ملی آمریکا ارائه کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس امنیت ملی ایالات متحده تمایل خود را برای ایجاد هیئت مدیره جدید امنیت سایبری به منظور دفاع در برابر نفوذ سایبری خارجی بیان کرد. تاریخ راه‌اندازی بازوی دفاع سایبری تا پاییز 2019 اعلام خواهد شد. به گفته آژانس امنیت ملی، آن نابرگر (Anne Neuberger) – که در حال حاضر مشاور ارشد مدیر است – ریاست هیئت مدیره امنیت سایبری را بر عهده خواهد داشت. این مشاور همچنین به عنوان معاون عملیات‌ها، مدیر ارشد ریسك و رئیس گروه كوچك امنیت انتخابات سایبركام آژانس برای جلوگیری از نفوذ خارجی با انتخابات میان دوره‌ای ایالات متحده در سال 2018 فعالیت داشته است. کارشناسان براین باورند که طرح اولیه تا انتخابات عمومی سال آینده اجرایی خواهد شد.

آژانس امنیت ملی اعلام کرد که این رویکرد با هدف امنیت سایبری، آژانس را در موقعیتی مناسب برای همکاری با یک شریک اصلی در دولت آمریکا مانند : فرماندهی سایبری، وزارت امنیت داخلی و دفتر تحقیقات فدرال قرار می‌دهد. طرح ابتکاری باعث آمادگی آژانس برای اشتراک راحت‌تر اطلاعات با مشتری مجهز به ابزار امنیتی در برابر حملات مخرب می‌شود. به گفته وال استریت ژورنال، آژانس امنیت ملی اخیراً با ادغام گسترده‌تر نمونه کارهای تدافعی و تهاجمی آژانس اطلاعاتی موافقت کرده است.

در ماه نوامبر سال 2016، دونالد ترامپ برنده انتخابات ریاست جمهوری شد؛ بسیاری افراد معتقدند که دولت روسیه با کمپین ترامپ ارتباط داشته است. براساس گزارش گاردین در ماه سپتامبر همان سال، دولت اوباما با اقدامی تلافی‌جویانه – به دلیل اتهام روسیه به دخالت در انتخابات – دستور جدیدی شامل اخراج 35 روس را صادر کرد. بنابر ادعای سرویس اطلاعاتی آمریکا، روسیه دستور حمله سایبری روی کمیته ملی دموکرات (DNC)، کمپین هیلاری کلینتون و دیگر سازمان‌های سیاسی را برای نفوذ در انتخابات به نفع ترامپ، کاندیدای جمهوری‌خواه داده بود. در دولت ترامپ، هدف شامل راهبردهایی تهاجمی برای مقابله با نفوذ کشورهای خارجی مانند : چین، روسیه، ایران و کره شمالی (CRINK) خواهد بود. بیشتر این تلاش‌ها – که از سوی فرماندهی سایبری رهبری و با جمع‌آوری اطلاعات آژانس امنیت ملی پشتیبانی شده‌اند – روی جلوگیری از نفوذ در انتخابات تمرکز داشتند. 

سؤالاتی مبنی بر مناسب بودن طرح در شرایط فعلی آمریکا مطرح شده‌اند؛ به گفته فیلیپ اینگرام (Philip Ingram MBE)، افسر سابق اطلاعات نظامی بریتانیا، ارتش ایالات متحده مجهز به بازوی متخصص و توانایی‌های نظامی است. اینگرام اظهار داشت که هیئت مدیره امنیت سایبری می‌تواند هدف آژانس امنیت ملی برای گرفتن بودجه باشد.

وی افزود:

همیشه میان آژانس‌ها و سازمان‌های اطلاعاتی رقابت وجود داشته است و من مشکوک به نفوذ روسیه در انتخابات به سود ترامپ و پیشنهاد مالی بسیار زیاد هستم. آنها با حسادت و کپی مدل به دنبال مرکز امنیت سایبری ملی (NCSC) بوده‌اند.

ایان تورنتون ترامپ (Ian Thornton-Trump)، رئیس امنیتی «AmTrust» اروپا گفت که آژانس امنیت ملی ارتباط نزدیکی با عملیات نظامی در خارج داشته و به عنوان پیچیده‌ترین مجموعه اطلاعات سیگنال در جهان امروز رتبه‌بندی شده است. در مقابل، برخی متخصصان ادعای آژانس مبنی بر جاسوسی روی بخش عمومی همراه با افشای ادوارد اسنودن (Edward Snowden) و تورنتون ترامپ و همچنین داشتن مسئولیت دولتی و نظامی برای افراد را ناامیدکننده توصیف کردند. وی همچنین توضیح داد که آژانس امنیت ملی نمایانگر نمودار وِن از آزادی در یک طرف و امنیت در طرف دیگر است. بنابراین، دفاع و محافظت از مردم بدون مزاحمت در حریم خصوصی امری پیچیده است.
 

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.