about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ گروه‌های حفاظت سایبری با تهدیدات نوظهور مقابله خواهند کرد. CPTs نیازهای عملیات سایبری را برطرف می‌کنند و مراکز محلی سایبری را که وظیفه‌ی حفاظت از شبکه‌ها و امنیت آن‌ها را بر عهده دارند، تقویت خواهند کرد. همچنین طبق برخی گزارش‌ها، این گروه‌ها به ظرفیت‌های عملیاتی مقدماتی دست یافته‌اند. لازم به ذکر است که گروه‌های مذکور زیر چتر حمایتی فرماندهی سایبری آمریکا (U.S Cyber Command) هستند.
همچنین ارتش آمریکا این 20 گروه حفاظت سایبری را در تیپ حفاظت سایبری واقع در پایگاه نظامی فورت گوردن (Fort Gordon) ایالت جورجیا مستقر خواهد کرد. شایان‌ذکر است که برخی از این گروه‌ها، از نیروهای جنگی حمایت می‌کنند، برخی دیگر حافظ امنیت ملی و برخی نیز حامی فرماندهی سایبری آمریکا هستند. از میان این 20 گروه، 7 گروه نیز مخصوص خدمات ویژه هستند.
جان موریسن (John Morrison)، فرمانده‌ی شرکت فناوری شبکه‌ی ارتش (Army Network Enterprise Technology Command) در این راستا گفت: «تعدادی از این گروه‌ها در سال آینده به ظرفیت کامل عملیاتی خواهند رسید. آنچه ما واقعاً روی آن کار می‌کنیم، این است که چگونه می‌توانیم از عملیات یکپارچه‌ی خود در بکارگیری این نیروها استفاده کنیم.» وی افزود: «تیپ حفاظت سایبری در فورت گوردن زیر نظر سایبری ارتش (Army Cyber) است و آنچه ما انجام می‌دهیم، آموزش این گروه‌ها و تیپ مذکور است. گروه‌های حفاظت سایبری در تشخیص یک تهدید، متخصص هستند.»
عنصر اصلی گروه‌های حفاظت سایبری، نیروهای ذخیره‌ی ارتش و گارد ملی آمریکا (Army Reserve and National Guard troops) هستند. این عناصر، در تقویت نیروهای مأموریت سایبری ارتش (Army Cyber Misson Force) نقش خواهند داشت. اداورد کاردون (Edward Cardon)، رییس فرماندهی سایبری ارتش (Army Cyber Command) خاطرنشان ساخت که نیروهای مأموریت سایبری در حال رشد تصاعدی هستند.
وی افزود: «ما در تلاش هستیم تا پایان سال مالی 2016، چهل‌ویک گروه از نیروهای مأموریت سایبری را ایجاد و عملیاتی کنیم، هرچند تا پایان سال مالی 2017 به‌طور کامل عملیاتی نخواهند شد. این نیروها در اختیار فرماندهان جنگی قرار خواهند گرفت؛ یعنی جایی که ظرفیت‌های آفندی و پدافندی سایبری فراهم می‌شود.»
نکته‌ی پایانی این است که تشکیل گروه‌های مأموریت سایبری در راستای اجرای راهبرد سایبری پنتاگون در سال 2015 است. در راهبرد مذکور خبر از تشکیل 133 گروه سایبری داده‌شده است که همان‌طور که در بالا اشاره کردیم، 41 گروه از آن‌ها در اختیار ارتش آمریکا هستند.

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.