about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات اعلام کرد برنامه توسعه دولت هوشمند در چهار سال آینده، تا یک ماه دیگر ارائه می‌شود و تمامی پروژه‌های نیمه‌تمام دولت الکترونیک به‌زودی تکمیل خواهد شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، دولت الکترونیک (Electronic government) با استفاده از نوآوری‌های فناوری ارتباطات برای کمک به ایجاد سیاست‌های مدرن و نوین نظام اداری بوجود آمده است که برای تحقق این سیاست‌ها دولت از خدمات فناوری اطلاعات برای جابجایی اطلاعات میان مردم، سازمان‌ها، بازار و ارکان دیگر دولتی استفاده می‌کند، به‌طوری‌که بهره‌وری داخلی را بهبود می‌بخشد، خدمات عمومی را ارائه می‌دهد و یا روندهای دولتی مردم‌گرا را برای مردم فراهم می‌کند.

به زبان ساده‌تر دولت استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات به منظور توزیع خدمات دولتی به صورت مستقیم و 24 ساعته به مردم می باشد. دراین دولت که سطح پیشخوان ادارات تا خانه و محلهای کار شهروندان خواهد رسید , نیاز به مراجعه حضوری برای کارها و خدمات دولتی وجود نداشته و البته این خدمات با سرعت و اطمینان بیشتری به مردم ارائه می شود.

برای تبدیل یک دولت به دولت الکترونیکی نیاز به پاسخگویی و ارتباط الکترونیکی در تمام فرایندهای حکومتی می‌باشد و  در این دولت کلیه خدمات دولتی با کمترین هزینه و مناسب‌ترین و سریع‌ترین شیوه و بالاترین کیفیت عرضه می شود. دولت الکترونیک شیوه‌ای برای دولت‌ها به منظور استفاده از فناوری جدید می‌باشد که به افراد تسهیلات لازم جهت دسترسی مناسب به اطلاعات و خدمات دولتی، اصلاح کیفیت خدمات وارائه فرصتهای گسترده‌تر برای مشارکت در فرایندها و نهادهای مردم سالار را اعطا می‌کند.

با توجه به رشد فناوری اطلاعات و فشارهای روزافزون ناشی از رقابت در جهان و همچنین رشد استفاده از اینترنت بین مردم و در پی آن تغییر انتظارات مردم با پیشرفتهای جهانی و از طرفی کاهش هزینه های دولت، صرفه جویی در وقت و انرژی و بهبود کارایی و ارائه بخش دولت از طریق خدمات لایه ها امروزه نیاز به ایجاد یک دولت الکترونیکی بصورت واضح احساس می‌شود.

در این راستا «رضا باقری اصل»، دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات، با اشاره به آخرین فعالیت‌های انجام‌شده برای توسعه خدمات دولت الکترونیک در کشور گفت:

«یکی از مهم‌ترین برنامه‌های رئیس جمهور در دولت سیزدهم توسعه دولت الکترونیک در بستر شبکه ملی اطلاعات است. از همین رو در تمامی احکام وزرا بندی به اهمیت توسعه دولت الکترونیک اختصاص و در بخش‌نامه بودجه 1401 همه محورها به دولت الکترونیک ختم شده است. یعنی محوریت فعالیت‌های دولت سیزدهم همگام با تکمیل دولت الکترونیک است. در روزهای اخیر برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای اتمام پروژه‌های نیمه‌کاره دولت الکترونیک انجام شده و از جمله این پروژه‌ها می‌توان به فعالیت‌های وزارتخانه‌های رفاه و اقتصاد در زمینه کارت اعتباری یا حساب اعتباری اشاره کرد.»

به گفته وی ساختارهایی در مسیر توسعه دولت الکترونیک نیز ایجاد شده‌اند که این ساختارها عاملی برای در محوریت قرارگرفتن موضوع دولت الکترونیک در فعالیت‌های سازمان‌های مختلف است.

دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات در خصوص عضویت وزیر ارتباطات در شورای اداری با تصویب اعضای هیئت وزیران افزود:

«همانطور که رئیس جمهور در شورای عالی فضای مجازی بیان کرده است محوریت توسعه و تکمیل شبکه ملی اطلاعات با وزیر ارتباطات است و بقیه دستگاه‌ها نیز مکلف به همکاری با این وزارتخانه شده‌اند. شورای اجرایی فناوری اطلاعات ارزیابی دور هشتم را آغاز کرده و محورهای اساسی فعالیت‌ها تنظیم شده است. در واقع پروژه‌هایی نظیر مالیات الکترونیک و نسخه‌های الکترونیک که دچار عقب‌ماندگی هستند به‌زودی تکمیل می‌شوند. در حوزه‌های دیگری نظیر سامانه جامع تجارت جلسات خوبی را برگزار کردیم و تقریبا تا یک ماه دیگر برنامه اولیه دولت هوشمند در چهار سال آینده تدوین می‌شود.»

باقری اصل افزود: «یکی از پروژه‌های دیگری که هم‌اکنون در دستور کار قرار دارد بحث ارتقای ظرفیت‌های توسعه دولت هوشمند است و زیرساخت‌هایی که در این حوزه تهیه شده، در حال تکمیل است. با تکمیل این پروژه می‌توان خدمات مطلوبی را به کسب‌وکارها ارائه داد.»

دولت الکترونیک، ترکیبی از تکنولوژی های فناوری اطلاعات بر بستر شبکه وب اینترنت یا شبکه ملی اطلاعات به منظور ارائه خدمات به طور مستقیم به عامه مردم است.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.