about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تکرار موفقیت سایبری اسرائیل در آمریکا

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ دانشگاه دنور (University of Denver) اولین گردهمایی خود در امنیت سایبری را با حضور سیاستمداران، شرکت‌های سایبری، مربیان داخلی و متخصصان اسرائیلی برگزار کرد.
طی این نشست منی بارزیلای (Menny Barzilay)، مدیر ارشد اطلاعاتی شرکت فورتی تو (FortyTwo) و متخصص امنیت سایبری در اسرائیل، در سخنرانی خود عنوان کرد که آمریکا بیشتر از همه کشورهای دیگر علاقه‌مند‌است تا موفقیت‌های اسرائیل در امنیت سایبری را تکرار کند. این مدیر و چهار متخصص دیگر به این نشست دعوت‌شده بودند تا شرح دهند که چگونه اسرائیل که تنها 0.1 درصد از جمعیت جهان را دارد، بیشترین سرانه سرمایه‌گذاری را در تحقیق و توسعه دارد و 10 درصد از سرمایه‌گذاری جهانی در استارت آپ های امنیت سایبری را جذب کرده و دومین دارنده بیشترین شرکت‌های خارجی است.
رام لوی (Ram Levi)، مدیر ارشد اطلاعاتی شرکت کانفیداس دیجیتال (Konfidas Digital) در این نشست عنوان کرد: ما بیشتر از هر کشور دیگری در زمینه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کرده‌ایم و این به این دلیل است که تنها منبعی که ما در اختیارداریم ذهن بشر است. به گفته این متخصص امنیتی، اسرائیل 430 شرکت امنیت سایبری دولتی دارد که از سوی سازمان‌ها و اشخاص دولتی مانند نخست‌وزیر این رژیم با هدف تبدیل‌شدن به یک ابرقدرت سایبری در جهان، حمایت می‌شوند. همچنین اسرائیل از همه مردان و زنان می‌خواهد که در خدمت ارتش اسرائیل باشند و این به این معنی است که همه این افراد با مهارت‌های مرتبط با امنیت سایبری آشنایی دارند و این سرمایه بزرگی برای شرکت‌های امنیت سایبری به‌حساب می‌آید.
با ابتکار عملی که نتانیاهو در سال 2011 انجام داد، اسرائیل با نگاه به آینده در تلاش است تا خود را به‌عنوان مرجع هدایت و رهبری امنیت سایبری مطرح کند. به گفته لوی این ابتکار عمل به‌تنهایی برای اسرائیل بیش از 26 میلیون دلار هزینه داشته است. مشابه سفری که اسرائیلی‌ها به این دانشگاه داشته‌اند، سال گذشته میلادی جان هیکنلوپر (John Hickenlooper)، فرماندار ایالت کلرادو، نیز در سفری به سرزمین های اشغالی داشته است. این مقام آمریکایی در تلاش است تا ایالت کلرادو را به یک مرکز امنیت سایبری که نفوذ منطقه‌ای دارد، تبدیل کند.

 

تازه ترین ها
فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.

هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.