about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

شرکت راه‌آهن روسیه اعلام کرد اطلاعات مشتریانش لو نرفته است.  

 به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ نمایندگان شرکت راه‌آهن روسیه «RZD» در گفتگو با خبرگزاری تاس اعلام کردند نشت داده‌های شخصی مشتریان شرکت پس از نفوذ احتمالی به شبکه یکی از واحد‌های شرکت رخ نداده است. 

سرویس مطبوعاتی این شرکت اعلام کرد:

شرکت راه‌آهن در مورد انتشار داده‌های مربوط به امنیت اطلاعات یکی از واحدهای هولدینگ در یک منبع عمومی تحقیق می‌کند. به اطلاع می‌رسانیم که نشت داده‌های شخصی مشتریان هولدینگ رخ نداده است، تهدیدات امنیتی نیز علیه حرکت‌ها وجود ندارد. 

در گزارش «RZD» گفته شده است شرکت همواره زیرساخت فناوری اطلاعات اختصاصی خود را که یکی از زیرساخت‌های گسترده در روسیه به‌حساب می‌آید، ارتقاء می‌دهد، آن را تست کرده و راه‌حل‌ها را دقیق بررسی می‌کند. شرکت دایر است و از پیشنهادات مربوط به ارتقاء زیرساخت فناوری اطلاعات اختصاصی استقبال می‌کند، ضمن اینکه با دسترسی غیرقانونی به سیستم‌های اطلاعاتی و انتشار داده‌های مربوط به امنیت اطلاعات در منابع عمومی مخالف است. لازم به یادآوری است که دسترسی غیرقانونی به اطلاعات رایانه‌ای جرم کیفری محسوب می‌شود.

پیشتر یک برنامه‌نویس به نام «LMonoceros» با انتشار مقاله‌ای در وب‌سایت «Habr» مدعی شده بود به‌صورت تصادفی به شبکه‌های شرکت راه‌آهن روسیه و هزاران دوربین نظارتی آن دسترسی پیدا کرده است.

چندی پیش نمایندگان شرکت راه‌آهن‌ روسیه از تلاش برای هک سایت شرکت و یک برنامه وفاداری در 6 نوامبر خبر داده بودند. کارشناسان «RZD» از دسترسی مهاجمان به داده‌های شخصی جلوگیری کرده‌ بودند و هکرها فقط یک فایل رمزگذاری شده سرقت کرده‌ بودند. این شرکت از کاربران درخواست کرده بود‌ پسوردهای خود را تغییر دهند. 
 

 

منبع:

تازه ترین ها
ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.