about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تکذیب ادعای جاسوسی روسیه در کشور نروژ

وزارت امور خارجه روسیه ادعای خبرگزاری نروژ مبنی بر مانیتورینگ مناطق حساس این کشور را تکذیب کرد.

به گزاراش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خبرگزاری Aldrimer نروژ 27 سپتامبر 2019 گزارشی با عنوان «یگان‌های ویژه روسیه در خاک نروژ» منتشر کرده و مدعی شد: «بر اساس منابع متحدان ما، یگان‌های ویژه روسیه در نروژ عملیات شناسایی تأسیسات و زیرساخت‌های حساس انجام داده و تجهیزات فنی مانیتورینگ در شمال نروژ و سوالبارد (Svalbard) مستقر کرده‌اند. سفارت روسیه در حال جاسوسی و جمع‌آوری اطلاعات در نروژ جنوبی و مرکزی است.» سوالبارد مجمع‌الجزایری در منطقه شمالگان واقع در اقیانوس منجمد شمالی، شمالی‌ترین منطقه تحت کنترل کشور نروژ بوده و اداره معدن بارنتسبورگ روسیه در آنجا به اکتشاف مشغول است. 

وزارت امور خارجه روسیه با انتشار گزارشی ادعای این خبرگزاری را جعلی و بی‌اساس دانسته و اعلام کرد این خبرگزاری با سرویس‌های جاسوسی در ارتباط بوده و اطلاعات جعلی را در قالب افشاگری منتشر می‌کند. نمایندگان سازمان اطلاعات نروژ این ادعا را بی‌اساس قلمداد کرده و وزارت دفاع نیز اعلام کرد: «وزارت دفاع و ارتش هیچ‌گونه اطلاعاتی مبنی بر فعالیت نظامی روسیه در خاک نروژ من‌جمله سوالبارد ندارد.» 

وزارت دفاع روسیه نیز ادعای خبرگزاری AldriMer را توطئه‌ای بزرگ و دروغ‌پراکنی خواند و عنوان کرد: «هدف از انتشار چنین مطالبی دشمن جلوه دادن روسیه و روسیه هراسی در میان شهروندان این کشور و درنتیجه توجیه لزوم ارتقاء قابلیت‌های نظامی در مناطق شمالی نروژ خصوصاً جذب نیروهای نظامی ناتو و ایالات‌متحده آمریکا به این مناطق است.» 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.